Fanii lui Liverpool pregătiţi de scandal: “Vrem să vă arătăm ceea ce banii nu pot cumpăra”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
20/03/2018, 11:14
Fanii lui Liverpool pregătiţi de scandal: “Vrem să vă arătăm ceea ce banii nu pot cumpăra”

Fanii de pe Anfield Road vor să o primire explozivă pentru jucătorii lui Manchester City, înaintea partidei din Liga Campionilor, însă show-ul gândit de suporteri este unul ilegal. Cele două echipe urmează să se dueleze pe 4 aprilie, iar suporterii vor să-şi intimideze adversarii pe străzile din oraş în momentul sosirii.

Suporterii lui Liverpool au lansat pe reţelele de socializare un anunţ prin care îşi doresc să creeze panică pe arproximativ 500 de metri, cei mai curajoşi fiind îndemnaţi să se prezinte cu materiale explozibile.

“Vom demonstra exact ceea ce banii nu pot cumpăra”

Manchester City este cunoscută pentru sumele importante de bani pe care le-a investit în ultimii ani, dar fanii lui Liverpool vor să creeze o atmosferă de zile mari:  “Vino cu steaguri şi fulare. Cu bannere şi petarde. O să fim mii de voci care îi vor speria pe cei de la Manclad şi îi vom face să stea cu coada între picioare înaintea meciului”, este mesajul scris pe posterul dedicat meciului de către fani.

Ştirea MOMENTULUI

Hoban are interzis în vestiarul Clujului! Situație fără precedent la CFR

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×