Fotbal international

Fanii lui Liverpool se tem să nu îl piardă pe Jurgen Klopp. Naționala Germaniei îl tentează pe antrenorul „cormoranilor”

29.09.2019 | 08:27
Fanii lui Liverpool se tem sa nu il piarda pe Jurgen Klopp Nationala Germaniei il tenteaza pe antrenorul cormoranilor

Liverpool are o serie de 7 meciuri câștigate din tot atâtea posibile, însă „cormoranii” se tem ca forma bună pe care o au sub comanda lui Jurgen Klopp să nu trezească interesul naționalei Germaniei pentru a-l aduce pe tehncian. Klopp a câștigat titlul de cel mai bun antrenor al anului și poate reprezenta o soluție pentru înlocuirea lui Joachim Low, la cârma naționalei Germaniei.

Liverpool se teme ca Jurgen Klopp să nu aleagă naționala Germaniei

Chiar dacă mai are 3 ani de contract, până în iulie 2022, „cormoranii” se tem să nu îl piardă pe Jurgen Klopp, în cazul în care primește o ofertă din partea naționalei Germaniei. Ultima prelungire de contract pe care șefii lui Liverpool i-au propus-o lui Klopp, a venit imediat după finala Champions League din sezonul trecut, câștigată cu 2-0 în fața rivalilor de la Tottenham. În actualul sezon, „cormoranii” au 7 victorii din 7 în Premier League, însă au un meci pierdut în grupele Ligii Campionilor cu Napoli.

În ultima partidă din campionat, trupa lui Klopp s-a impus cu 1-0 pe „Bramal Lane”, împotriva lui Sheffield United. Unicul gol al partidei a fost înscris de Giorginio Wijnaldum în minutul 70, după o gafă imensă a portarului Dean Henderson.

Jurgen Klopp a câștigat titlu de cel mai bun antrenor al anului. Sursă foto: hepta.ro
Jurgen Klopp a câștigat titlu de cel mai bun antrenor al anului. Sursă foto: hepta.ro

Jurgen Klopp și-ar dori să antreneze naționala Germaniei

Agentul lui Jurgen Klopp a oferit o declarație în luna iulie, care i-a speriat pe fanii lui Liverpool și în care vorbea despre posibilitatea ca Jurgen Klopp să preia naționala Germaniei. „Jurgen însuși a spus odată că, în cazul în care Joachim Low nu mai vrea să fie antrenorul naționalei și ar fi posibil ca el să facă acest lucru, Germania ar fi o opțiune pentru el”, a spus agentul tehnicianului german.

Nici conducerea lui Liverpool nu se lasă mai prejos și a venit cu o propunere pentru Jurgen Klopp, în care salariul va fi mărit de la 7.000.000 de lire sterline la 10.000.000 de lire sterline, pentru o prelungire a contractului pe încă 6 sezoane.

  • 52 de ani a împlinit Jurgen Klopp pe 16 iunie