Fanii cormoranilor, după derby de Manchester: “De Gea urăște Liverpool!”

Sorin Dumitrescu   
în Premier League
25/04/2019, 18:54
Fanii cormoranilor, după derby de Manchester: “De Gea urăște Liverpool!” GALERIE FOTO
David de Gea e considerat de fanii lui Liverpool omul care a ajutat pe City să câștige

Fanii cormoranilor au reacționat vehement pe rețelele de socializare, după derby de Manchester. Victoria lui Manchester City pe Old Trafford a redus aproape de zero șansele lui Liverpool de a recâștiga titlul în Premier League după o așteptare de 28 de ani. Mai sunt trei meciuri până la final de sezon și City mai are de jucat la Burnley, acasă cu Leicester și la Brighton.

Fanii lui Liverpool sunt convinși că David de Gea urăște pe Liverpool

Suporterii lui Liverpool au găsit principalul vinovat pentru eșecul lui United în derby. Portarul David de Gea a primit cele două goluri cu execuții pe colțul scurt, considerat a fi colțul portarului. Ei consideră că dacă de Gea ar fi făcut ce trebuie United ar fi putut scoate un egal alb în derby și cu acea remiză acum Liverpool ar fi rămas pe primul loc, un punct avans și prima șansă la titlu.

“E clar, De Gea urăște pe Liverpool și a lăsat golurile ca să nu câștige Liverpool campionatul”. “De Gea nu vrea să câștigăm noi campionatul! Ce o fi având cu Liverpool de s-a luptat așa ca să ia golurile care le-a luat și care au făcut-o pe Manchester City campioană?”. “De Gea nu a vrut ca Liverpool să ia titlul”. Dar există și replici din partea fanilor lui City care spun că Dumnezeu a vrut prin De Gea să fie învins Satan și Liverpool”.

David de Gea a greșit grav la ambele goluri ale lui City
David de Gea a greșit grav la ambele goluri ale lui City

Neville recomandă vânzarea lui De Gea

Și Garry Neville, fostul mare internațional englez, ani de zile fundaș dreapta la Manchester United, l-a criticat cu duritate pe portarul echipei de pe Old Trafford. “Ani la rând De Gea a fost om de bază și intervențiile lui au adus multe puncte pentru United. Însă în acest sezon nu mai este același de Gea pe care îl știam noi. A comis multe gafe, unele imaginabile.

Când a primit acel gol stupid de pe Nou Camp, la returul cu Barcelona, am înțeles că nu e în ordine ceva cu el. Acum a primit două goluri parabile, pe colțul său și probabil că a decis titlul pentru City. Și în aceste condiții el vine și spune că vrea să i se mărească salariul, altfel pleacă. Părerea mea este că United trebuie să încheie socotelile cu de Gea și să caute alt portar.”

Închide ×