Fotbal international

Fanii lui Manchester City, cerinţă specială pentru favoriţi înainte de returul cu Schalke: “Câştigaţi totul pentru băiatul nostru”

12.03.2019 | 18:24
Fanii lui Manchester City cerinta speciala pentru favoriti inainte de returul cu Schalke Castigati totul pentru baiatul nostru

Fanii lui Manchester City au avut o cerinţă specială pentru favoriţi înainte de returul cu Schlake 04. Marţi, de la ora 22:00, cele două formaţii se vor lupta pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar campioana Angliei este mare favorită să meargă în următoarea fază după ce a obţinut victoria în tur, scor 3-2.

Fanii lui Manchester City, cerinţă specială pentru favoriţi înainte de returul cu Schalke. Ce s-a întâmplat în tur

Fanii lui Manchester City au avut o cerinţă specială pentru favoriţi înainte de returul cu Schalke, în condiţiile în care un suporter al campioanei Angliei a fost la un pas să-şi piardă viaţa la meciul tur. Suporterii i-au rugat pe jucătorii antrenaţi de Pep Guardiola să câştige toate trofeele puse în joc în acest sezon, “cetăţenii” putând să ajungă la patru cupe obţinute în 2019 dacă vor triumfa în campionat, Cupa Angliei şi Liga Campionilor. Manchester City a câştigat deja Cupa Ligii la finalul lunii februarie.

La partida disputată în Germania, un fan al echipei antrenate de Pep Guardiola a fost bătut cu bestialitate de câţiva ultraşi nemţi şi a fost transportat în comă la spital. Chiar dacă şi-a revenit, britanicul nu poate vorbi din cauza traumei suferite, iar cei din galeria lui Manchester City au anunţat că au început să strângă fonduri pentru acesta.

Fanii lui Manchester City, cerinţă specială pentru favoriţi înainte de returul cu Schalke
Fanii lui Manchester City, cerinţă specială pentru favoriţi înainte de returul cu Schalke

Violenţele de la meciul tur, condamnate de fanii lui Manchester City

“Au donat suporteri de la multe echipe, chiar şi de la Schalke. Acum îi aşteptăm pe jucătorii lui City să aducă o bucurie imensă: ‘Câştigaţi totul pentru băiatul nostru’. City este o familie. Mulţi se aşteptau să existe nervi înainte de meciul retur, dar nu s-a întâmplat nimic. Trebuie să sperăm că prietenul nostru se va recupera repede şi totul va fi bine.

Era o familie care a mers la un meci de fotbal: mamă, tată, fiul şi fiica. O excursie în familie şi au fost atacaţi. Nu ar trebui să se mai întâmple aşa ceva, pe niciun stadion. Sperăm că jucătorii lui Pep îi vor da familiei un motiv să zâmbească la începutul lunii iunie”, a declarat Mark Rogers, fan al lui Manchester City, conform BBC.