Fotbal international

Fanii lui Manchester City, furioși pe Pep Guardiola: “Ai greșit totul! Fără Messi, Xavi și Iniesta nu poți câștiga Champions League”

10.04.2019 | 10:47
Pep Guardiola este atacat dur de fanii lui Manchester City

Fanii lui Manchester City sunt furioși pe antrenorul echipei lor, Pep Guardiola, pe care îl consideră principalul vinovat pentru înfrângerea de la Londra, în prima manșă a sferturilor de finală din Champions League. City a pierdut cu 1-0 în fața lui Tottenham, după ce la scorul de 0-0 golgeterul echipei, argentinianul Sergio Aguero, nu a putut să-l învingă de la punctul cu var pe campionul mondial din poarta lui Spurs, Hugo Lloris.

Fanii lui Manchester City îl găsesc vinovat pe Pep Guardiola pentru eșecul cu Tottenham

Evident, reproșuri sunt îndreptate și împotriva lui Aguero și a altor jucători, însă principala țintă este antrenorul Pep Guardiola, care se pare, judecând după statistici, nu e capabil să gestioneze partidele jucate în deplasare, având un bilanț al victoriilor extrem de sărac pentru cartea sa de vizită și lotul valoros de care dispune: doar șase succese din 26 de deplasări.

Când au văzut formula de start mulți suporteri au crezut că este o glumă. Unul dintre ei a spus-o chiar răspicat: “1 aprilie a fost acum câteva zile. Acum v-ați găsit să vă țineți de glume. De ce nu dați echipa corectă?”, pentru că nimeni nu a crezut că vor fi trimiși pe teren Otamendi și Delph și vor rămâne pe bancă Stones, De Bruyne sau Sane, iar Bernardo Silva va fi trimis direct în tribune.

Pep Guardiola e acuzat că a făcut o formație greșită, cu De Bruyne și Sane pe bancă
Pep Guardiola e acuzat că a făcut o formație greșită, cu De Bruyne și Sane pe bancă

Fanii acuză ținerea pe bancă a lui De Bruyne și Sane

Când au înțeles că nu era nici o glumă și că acela este unsprezecele de start au început atacurile la adresa lui Guardiola. “Să ții pe bancă pe Sane și pe De Bruyne e ca și cum îți faci harakiri. Cum poate Guardiola să facă o asemenea formație din care să lipsească acești doi jucători? Ai greșit totul, e un adevărat dezastru, așa nu vom câștiga niciodată Champions League!”

Iar cel mai dur mesaj privind incapacitatea catalanului de a face lucrurile așa cum trebuie și pentru faptul că nu el a câștigat la Barcelona trofee este trimiterea la celebra tripletă pe care a avut-o sub comandă pe Nou Camp: “Acum se vede că fără Messi, Iniesta și Xavi nu câștigi în veci Champions League. Adevărul iese la suprafață.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri