Fotbal international

Fanii lui Manchester United au mers peste Ed Woodward și i-au vandalizat casa. VIDEO

30.01.2020 | 14:00
Fanii lui Manchester United au mers peste Ed Woodward si iau vandalizat casa VIDEO
ADVERTISEMENT

Manchester United a fost eliminată de rivalii de la Manchester City din Cupa Angliei, cu scorul de 3-2 la general, iar fanii „diavolilor roșii” au mers peste Ed Woodward, patronul echipei, și i-au devastat locuința.

Fanii lui Manchester United i-au vandalizat casa lui Ed woodward

Ruptura dintre fanii lui Manchester United și Ed Woodward, patronul clubului, este cât se poate de clară, iar aceștia s-au dus peste șeful „diavolilor roșii” și i-au vandalizat casa.

ADVERTISEMENT

Suporterii îl consideră pe Ed Woodward principalul vinovat pentru situația de la club și sunt supărați pe modul în care este manageriată toată activitatea sportivă de la Manchester United.

Aproximativ 20 de suporteri au mers acasă la Ed Woodward și i-au strigat în mod repetat: „Vei muri, vei muri!”.

ADVERTISEMENT

Ole Gunnar Solskjaer este dezgustat de gestul fanilor

Ole Gunnar Solskjaer este dezgustat de gestul făcut de fanii lui Manchester United. Antrenorul „diavolilor roșii” condamnă atitudinea suporterilor: „Toată lumea din club este dezgustată de ceea ce s-a întâmplat. Fanii noștri sunt pasionați și își pot exprima opinia opiniile în diferite feluri. Am zis-o și înainte, o spun și acum, noi trebuie să rămânem uniți”.

Gary Neville, fostul fundaș legendar al lui Manchester United, a fost vehement la adresa fanilor: „Ed woodward nu merita acest lucru. Nici el și nici familia lui”.

ADVERTISEMENT

„Suporterii nu au nicio scuză, tot ce au făcut este greșit. Pe de-o parte îi înțeleg și pe fani pentru că sunt sătui de acest fotbal plictisitor, pe care îl jucăm de opt sezoane până în prezent.

Este o linie fină între pasiune și frustrare, iar fanii au încălcat-o”, a încheiat Gary Neville.

ADVERTISEMENT
  • 48 de ani a împlinit Ed Woodward pe 9 noiembrie
  • 5 este locul pe care Manchester United îl ocupă în Premier League, cu 34 de puncte în 24 de etape
ADVERTISEMENT
Tags: