Fotbal international

Fanii lui Manchester United cer plecarea lui Ole Gunnar Solskjaer. Au uitat de eroul de la Paris

Autor: Sorin Dumitrescu | 13.05.2019 | 18:31
Ole Gunnar Solskjaer nu mai e deloc iubit pe Old Trafford şi fanii îi cer plecarea

După ce Manchester United a încheiat în mod lamentabil un sezon în care singurul moment de strălucire a fost calificarea în faţa lui PSG în sferturile de finală ale Champions League, fanii cer plecarea lui Ole Gunnar Solskjaer. Eşecul din partida de adio a sezonului, jucată chiar pe Old Trafford, cu deja retrogradata Cardiff, echipă pe banca căreia a stat cu ceva timp în urmă antrenorul norvegian, a umplut paharul nemulţumirilor.

Fanii lui Manchester United cer plecarea lui Ole Gunnar Solskjaer

Suporterii lui United au explodat de-a dreptul pe reţelele de socializare, cerând vehement plecarea antrenorului norvegian, pe care la eliminarea puţin scontată a lui PSG din Champions League îl numeau cu emfază eroul de la Paris şi presau conducerea clubului să îl numească mai repede antrenor principal. Adevărul este că situaţia lui Solskjaer este cel puţin ciudată. Până să fie numit principal şi a avut rol de intermediar a avut 12 meciuri fără eşec şi a reuşit şi bomba eliminării lui PSG. După ce a fost numit principal pe trei ani rezultatele au fost de-a dreptul catastrofale.

De altminteri unul dintre contestarii săi chiar asta incriminează: “Hei, două victorii în 14 meciuri nu crezi că e mult prea puţin pentru ca să mai stai pe banca lui Manchester United?”. Iar altul crede că problema norvegianului este incapacitatea lui de a ţine în mână un vestiar dificil, cu jucători cu personalitate puternică, greu de stăpânit.

Ole Gunnar Solskjaer nu mai este eroul de la Paris
Ole Gunnar Solskjaer nu mai este eroul de la Paris

Suporterii îl vor pe Mauricio Pochettino

“Dacă United nu îl concediază pe Solskjaer cred că nu mai câştigăm nimic în următorii 20 de ani. Luaţi decizia care trebuie cât mai repede, se vede că omul este depăşit complet de situaţie!”. Iar ironiile nu lipsesc: “A durat cinci ani până când Solskjaer să vadă Cardiff jucând bine!”. Sunt extrem de multe mesajele care cer plecarea imediată a norvegianului.

Ole Gunnar Solskjaer ar trebui înlocuit, după fani, cu Mauricio Pochettino
Ole Gunnar Solskjaer ar trebui înlocuit, după fani, cu Mauricio Pochettino

Cel pe care fanii lui Manchester United îl doresc cel mai mult este antrenorul lui Tottenham, Mauricio Pochettino. El este considerat tipul de antrenor care joacă un fotbal ofensiv, dar ştie să îşi aşeze bine echipa în teren şi care are şi capacitatea de a ţine strâns un vestiar atât de dificil. Este adevărat că şi Ole Gunnar Solskjaer a ameninţat la finalul meciului cu Cardiff că va tăia în carne vie şi vor pleca mulţi jucători, dar nimeni nu crede că are forţa de a stăpâni vedetele din vestiar.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!