Premier League

Fanii lui Manchester United i-au cerut demisia lui Jose Mourinho! “Diavolii”, ironizaţi pe Twitter! Video

29.09.2018 | 17:21
Fanii lui Manchester United iau cerut demisia lui Jose Mourinho Diavolii ironizati pe Twitter Video

Fanii lui Manchester United i-au cerut demisia lui Jose Mourinho. “Diavolii” au fost învinşi de West Ham, scor 1-3, iar suporterii formaţiei de pe “Old Trafford” au luat foc la finalul partidei din etapa a 7-a din Premier League. Antrenorul portughez este criticat pentru situaţia de la echipă, iar Twitter-ul s-a umplut de ironii la adresa tehnicianului de 55 de ani.

“Suntem gata. Eu sunt gata. El (n.r. Jose Mourinho) este gata. Toată speranţa s-a terminat. Mourinho trebuie să plece. #MourinhoOut”, “Iisuse! Parcă trăim din nou sezonul acela cu David Moyes din nou sau poate chiar mai rău”, “Pare că ceva nu merge, iar relaţia antrenor-jucători pare să fie cauza” sau “Dacă de asta e nevoie: #MourinhoOut”, au fost câteva dintre comentariile fanilor “diavolilor” pe Twitter.

Fanii lui Manchester United i-au cerut demisia lui Jose Mourinho şi au ironizat echipa pe Twitter

Fanii lui Manchester United şi-au pierdut răbdarea cu Jose Mourinho şi i-au cerut demisia. În plus, suporterii echipei îl vor pe Zinedine Zidane la echipă şi au postat diferite poze pe Twitter prin care au ironizat situaţia de la clubul de pe “Old Trafford”. Din sezonul 1989-90 nu s-a mai întâmplat ca Manchester United să obţină atât de puţine puncte după şapte etape.

Într-un filmuleţ apărut pe Twitter, un fan al lui Manchester United a decis să acopere faţa lui Jose Mourinho, când antrenorul portughez explica de ce echipa a pierdut în timpul conferinţei de presă de la finalul partidei. Mai mult decât atât, suporterii au postat diferite clipuri video în care au râs de performanţa echipei din acest sezon şi au susţinut că Paul Pogba este cel mai fericit pentru că echipa a pierdut încă un meci. Mijlocaşul francez şi Jose Mourinho sunt în plin război, iar fotbalistul adus de la Juventus şi-ar dori ca portughezul să fie demis cât mai repede de la echipă.

Tags: