Sport

Cele mai tari glume după ce Manchester City a “demolat-o” pe United în derby! Fanii “diavolilor” au plecat de la pauză! Video

Manchester United a făcut un meci de coșmar în derby-ul cu Manchester City, iar suporterii „diavolilor roșii” au fost ironizați pe internet. Fanii au părăsit stadionul la pauză.
02.10.2022 | 17:34
Cele mai tari glume dupa ce Manchester City a demolato pe United in derby Fanii diavolilor au plecat de la pauza Video
Coșmar pe Etihad pentru Manchester United. „Diavolii roșii” au încasat 3 goluri în 10 minute. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Echipa lui Cristiano Ronaldo a suferit una dintre cele mai mari umilințe din istoria derby-ului orașului Manchester.

Suporterii lui Manchester United, imaginea dezolării la derby-ul cu Manchester City

Fanii lui United au cedat la pauză, după ce echipa lor era condusă cu 4-0 în fața marilor rivali. Aceștia au început să părăsească stadionul în număr foarte mare.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Pep Guardiola a făcut spectacol, iar Haaland a ajuns la 14 goluri în Premier League, fiind golgheterul absolut. Norvegianul a reușit o „dublă”, la fel ca Phil Foden.

„Cetățenii” au avut zece minute de vis și au reușit să marcheze de nu mai puțin de trei ori prin Haaland (min, 34 și 37) și Foden (min.44). Fanii lui United nu au putut însă să mai reziste pe stadion și au plecat în masă.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari glume după dezastrul lui Manchester United în derby-ul cu City

Internetul a explodat în timpul meciului dintre Manchester City și Manchester United și mai multe glume au devenit virale pe Twitter și nu numai. Le-am ales pe cele mai populare.

Haaland a reușit un meci de excepție, iar atacantul este implorat de fanii lui United să se oprească din marcat goluri.

ADVERTISEMENT

Dacă fanii lui Arsenal erau principala țintă a glumelor rivalilor, a venit rândul celor lui Manchester United să fie ironizați cu ajutorul lui Mister Bean.

Un alt internaut s-a amuzat pe seama modului în care fanii lui Manchester United asistă la partidă din fața televizoarelor.

ADVERTISEMENT

Gestul disperat al fanilor i-a trezit pe jucătorii lui Erik ten Hag. United s-a prăbușit însă din nou

Decizia fanilor lui United de a părăsi stadionul la pauză a produs un șoc în rândul jucătorilui lui Erik ten Hag.

„Diavolii roșii” au reușit să marcheze golul de onoare, după un gol superb marcat de Anthony cu un șut imparabil de la 25 de metri.

A venit însă minutul 64, iar Erling Haaland a reușit hattrick-ul și a dus scorul la un incredibil 5-1. A venit însă și hattrick lui Foden, după o pasă a aceluiași Haaland: 6-1 și scor de tenis!

United a redus din diferență în minutul 84 prin Martial, care a reușit și el dubla în prelungiri din penalty. Scor final, Manchester City – Manchester United 6-3.

Sir Alex Ferguson, stană de piatră în tribune

Camerele TV au surprins reacția lui Sir Alex Ferguson, aflat în tribune la dezastrul de pe Etihad.

Fostul mare antrenor al lui Manchester United a rămas pur și simplu stană de piatră și asista neputinicios la una dintre cele mai mari umilințe ale „diavolilor roșii”.

În urma acestei înfrângeri la scor, United se află pe locul șase în Premier League, cu 12 puncte după șapte partide. City e pe locul două în campionatul englez, la un punct distanță de Arsenal (21 de puncte).

ADVERTISEMENT