Fotbal international

Fanii lui Manchester United, primire specială pentru Cristiano Ronaldo! “Bine ai venit acasă” Foto

23.10.2018 | 21:27
Fanii lui Manchester United primire speciala pentru Cristiano Ronaldo Bine ai venit acasa Foto

Fanii lui Manchester United i-au pregătit o primire specială lui Cristiano Ronaldo înaintea meciului cu Juventus. Suporterii formaţiei antrenate de Jose Mourinho nu au uitat că portughezul a jucat şase sezoane pentru echipa lor şi au vrut să marcheze cum se cuvine momentul.

Suporterii lui Manchester United au ajuns deja la stadionul “Old Trafford” pentru meciul cu Juventus, care se dispută marţi, de la ora 22:00. Mai mulţi fani şi-au cumpărat măşti care au chipul lui Cristiano Ronaldo. În plus, englezii au venit la arenă cu fulare create special pentru partida Manchester United – Juventus, cu imaginea atacantului de 33 de ani. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fanii lui Manchester United, primire specială pentru Cristiano Ronaldo! Pancarte speciale pentru meci

Fanii lui Manchester United i-au făcut şi luni o primire specială lui Cristiano Ronaldo, când Juventus a ajuns în Manchester. În plus, unul dintre fanii “diavolilor” a venit cu un baner special la partida de pe “Old Trafford”. “Bine ai venit acasă, Ronaldo”, este mesajul dedicat atacantului de 33 de ani.

Cristiano Ronaldo a anunţat la conferinţa de presă premergătoare meciului Manchester United – Juventus că este emoţionat la a doua revenire a lui pe “Old Trafford”. “Sunt foarte emoţionat că am revenit aici. Cunosc toată istoria acestui club. Am câştigat trofee cu Manchester United, iar pe Sir Alex Ferguson nu-l voi putea uita nicioată şi vreau să-i transmit cele mai bune gânduri. Este o echipă bună şi are un avantaj că joacă acasă. Noi suntem Juve şi avem armele noastre. Dacă vom juca aşa cum antrenorul ne va spune vom câştiga. Cu toate acestea, trebuie să o respectăm pe Manchester United”, a declarat Cristiano Ronaldo înaintea partidei. Starul lui Juventus a jucat pentru Manchester United între 2003 şi 2009, timp în care a reuşit să câştige nouă trofee, printre care şi Liga Campionilor în sezonul 2007-08.

Fanii lui Manchester United, primire specială pentru Cristiano Ronaldo înaintea meciului cu Juventus
Fanii lui Manchester United, primire specială pentru Cristiano Ronaldo înaintea meciului cu Juventus