Sport

Ghinion teribil pentru Ladislau Boloni! A retrogradat cu Metz în Ligue 2 după un gol încasat în minutul 117! A jucat tot meciul cu un om în minus! Video

Fanii lui Metz s-au luat la bătaie cu susținătorii lui Saint Etienne înaintea returului barajului! Poliția a intervenit cu gaze lacrimogene
02.06.2024 | 20:40
Ghinion teribil pentru Ladislau Boloni A retrogradat cu Metz in Ligue 2 dupa un gol incasat in minutul 117 A jucat tot meciul cu un om in minus Video
Metz - St Etienne 2-2. Echipa lui Boloni retrogradează după ce a rezistat peste 100 de minute în inferioritate numerică
ADVERTISEMENT
02-06-2024
15:37

Metz - St Etienne 2-2

Final de meci: Metz retrogradează în Ligue 2. Echipa antrenată de Boloni a jucat din minutul 5 în inferioritate numerică. 

Min. 117: Goool St Etienne! Wadji înscrie cu 3 minute înainte de fluierul final. Echipa lui Boloni este retrogradată la acest scor.

Scorul rămâne 2-1 pentru Metz după prima repriză de prelungiri.

Metz – St Etienne 2-1, după 90 de minute. Scorul la general este 3-3. Urmează prelungirile.

Momente tensionate în tribune. Macon a sărbătorit în fața fanilor de la Metz. Fotbalistul a fost luat pe sus de stewarzi. Golul a fost ulterior anulat

Min. 64: Gol anulat St Etienne. Macon trimite mingea în poartă, însă reușita a fost anulată după consultarea VAR.

Min. 35: Gool St Etienne. Petrot reduce din diferență din după un corner.

Min. 25: Gool Metz. Mikautadze face 2-0 deși echipa sa joacă în inferioritate numerica. La acest scor, Boloni se salvează de la retrogradare.

Min. 17: Gool Metz. Camara deschide scorul pentru echipa lui Boloni!

Echipa lui Boloni a rămas în 10 oameni după numai 5 minute. Pepe Diallo, fundașul în vârstă de numai 19 ani de la Metz a văzut cartonașul roșu direct după o intrare periculoasă cu talpa pe piciorul adversarului

Fanii lui Metz s-au bătut pe stradă cu „tifosi” celor de la Saint Etienne și doar poliția a putut să oprească incidentul iscat, dar prin folosirea echipamentelor din dotare.

Fanii lui Metz s-au bătut în stradă înaintea finalei cu Saint Etienne! Poliția a intervenit cu gaze lacrimogen

Fanii echipei antrenate de Ladislau Boloni a dus războaie adevărate în stradă cu susținătorii lui Saint Etienne. Poliția a intervenit cu gaze lacrimogen pentru a calma spiritele.

ADVERTISEMENT

„La fața locului, au rămas resturi de la bombele fumigene, gaze lacrimogene și sticlă. Aproximativ 150 de susținători din Saint-Etienne și Metz s-au întâlnit în jurul prânzului, în această duminică, 2 iunie, în spatele gării din Metz pentru a da lupta. Poliția națională a intervenit rapid. Pentru a dispersa mulțimea, poliția a folosit gaze lacrimogene. Unii suporteri s-au refugiat în parcarea Indigo Pompidou.

Cel puțin cinci persoane au fost îngrijite și readuse la sediul poliției din Metz”, se arată în postarea celor de la Le Républicain Lorrain.

ADVERTISEMENT

Metz va fi gazdă duminică, 2 iunie, de la ora 18, în returul barajului de menținere/promovare cu Saint Etienne, fosta formație a lui Bănel Nicoliță câștigând primul meci, cu 2-1.

Gaze lacrimogen
Urmele lăsate de gazele lacrimogen

Ladislau Boloni, meci decisiv pentru menținerea în Ligue 1

Ladislau Boloni, fostul selecționer al României, dispută duminică, 2 iunie, manșa retur a barajului de menținere/promovare cu Saint Etinne.

ADVERTISEMENT

Metz a pierdut în manșa tur a barajului de menținere/promovare în Ligue 1 disputată pe stadionul „Stade Geoffroy-Guichard” din Saint Etienne, cu scorul de 1-2.

Ibrahim Sissoko a deschis scorul pentru Saint Etienne în minutul 19, însă băieții antrenați de Ladislau Boloni au restabilit egalitatea fix înaintea pauzei, prin golul lui Ismael Traore. Golul decisiv a fost marcat pe final, prin reușita Irvin Cardona din minutul 80, gol ce a dus la victorie lui Saint Etienne.

ADVERTISEMENT

Saint Etienne a ajuns la baraj după ce a terminat pe locul trei campionatul din Ligue 2. Pentru a ajunge să dispute finala barajului cu Metz, fosta echipă a lui Bănel Nicoliță a mai trebuit să treacă peste Rodez, echipă pe care a învins-o cu scorul de 2-0.

Echipa antrenată de Ladislau Boloni a terminat sezonul pe locul 16, care duce la barajul pentru menținere/promovare în Ligue 1. Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare în lupta de la distanță cu Lorient pentru evitarea retrogradării directe.

ADVERTISEMENT