Sport

Fanii lui Michael Schumacher, emoţionaţi! Ce mesaj a apărut pe Twitter-ul fostului pilot! Foto

03.09.2018 | 19:48
Fanii lui Michael Schumacher emotionati Ce mesaj a aparut pe Twitterul fostului pilot Foto

Fanii lui Michael Schumacher, emoţionaţi. Fostul mare campion de Formula 1 nu şi-a revenit nici după cinci ani de la terbilul accident suferit pe o pârtie de schi din Alpii Francezi. Cu toate acestea, paginile de socializare ale neamţului sunt active, iar suporterii sunt ţinuţi la curent cu ultimele noutăţi.

Recent, pe pagina oficială de Twitter a lui Michael Schumacher a fost postat un mesaj emoţionant, iar fanii lui şi-au adus aminte de un moment din cariera fascinantă a acestuia. “Una dintre cursele memorabile de la Spa. Pe 30 august 1998, Michael Shumacher conducea monopostul lui David Coulthard. #TeamMichael #KeepFighting”, a fost mesajul care i-a emoţionat pe mulţi dintre fanii pilotului legendar de la Ferrari. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fanii lui Michael Schumacher, emoţionaţi

Fanii lui Michael Schumacher, emoţionaţi. În decembrie 2013, fostul pilot a suferit un accident la schi, iar diagnosticul a fost unul destul de grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală. După ce a suferit două operaţii la spitalul din Grenoble, a fost mutat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014, Michael Schumacher a fost externat şi este tratat de atunci şi până în prezent în propria locuinţă din Gland, Elveţia. Conform presei internaţionale, fostul campion mondial se află într-o stare vegetativă.

“Nu putem împiedica lumea să vadă ceea ce îşi doreşte să vadă. Ei îşi imaginează că el vede ceva atunci când are familia în preajmă, dar realitatea este mult mai dureroasă. Poate muri peste 10 ani sau poate muri mâine. Nu e nevoie de prea mult”, a declarat un prieten al familiei în revista “France Dimanche”.

Corrina Schumacher a cheltuit o avere pentru recuperarea soţului ei

Corrina Schumacher a vândut deja mai multe proprietăţi

pe care familia le folosea doar la anumite ocazii, iar în urmă cu câteva luni a renunţat şi la una dintre maşinilie de colecţie din garajul fostului campion mondial. Conform unor surse aproapiate familiei pilotului, tratamentul lui Michael Schumacher a consumat aproximativ 50 de milioane euro până în acest moment, iar cifrele sunt aşteptate să crească de la an la an. De altfel, imediat după teribilul accident, soţia fostului mare pilot a cheltuit aproximativ 10 milioane de euro pentru a transforma mansarda casei într-un adevărat spital de recuperare.

“Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este demult în comă. Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni. Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt. Creierul își poate reveni chiar și după un an sau mai mult, dar evoluția este foarte lentă, iar prețul este o imensă muncă pentru reabilitare. În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat încât recuperarea intelectuală este puțin probabilă. Timpul este împotriva noastră“, a declarat Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotati specialiști în descifrarea stării comatoase, într-un interviu pentru portalul sudinfo.be.

Michael Schumacher a câştigat de şapte titluri de campion mondial în Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004), fiind cel mai titrat pilot din istoria competiţiei.

Fanii lui Michael Schumacher, emoţionaţi
Fanii lui Michael Schumacher, emoţionaţi