Fotbal international

Fanii lui Napoli au produs panică la Liverpool. Localnicii au cerut intervenția poliției. Video

27.11.2019 | 20:53
Fanii lui Napoli au produs panică la Liverpool. Localnicii au cerut intervenția poliției. Video
Fanii lui Napoli au produs panică la Liverpool. Localnicii au cerut intervenția poliției. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Liverpool și Napoli, derby-ul Grupei E din UEFA Champions League, a fost precedat de imagini înfricoșătoare pe străzile din Comitatul Metropolitan Merseyside. Fanii celor de la Napoli au fost filmați în timp ce mărșăluiau prin centrul orașului fiind extrem de agresivi și înarmați cu bâte de baseball. Fanii englezi s-au revoltat pe site-urile de socializare și au făcut apel la poliție.

Fanii lui Napoli au produs panică la Liverpool. Localnicii au cerut intervenția poliției. VIDEO

În jur de 1800 de fani ai celor de la Napoli vor susține echipa lui Carlo Ancelotti în meciul contra celor de la Liverpool, din etapa a 5-a a Grupei E din Liga Campionilor. O parte din suporterii napoletani au fost filmați pe străzile din Liverpool în timp ce se deplasau prin oraș. Bine echipați, dar mai ales bine înarmați, aceștia au produs panică printre englezi.

Britanicii au luat cu asalt site-urile de socializare după apariția imaginilor cu fanii italieni și au făcut un apel la poliția locală pentru a interveni. Oamenii legii nu au întârziat și au acționat imediat: ”Poliția Merseyside este conștientă de postările de pe rețelele de socializare care precizează că fanii lui Napoli sunt înarmați cu bâte de golf prin centrul orașului. Ofițerii au răspuns prompt și au confiscat o serie de steaguri. Nu au fost găsite bâte de golf”, anunță poliția într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Totodată, Poliția Merseyside a luat măsuri de suplimentare a forțelor de ordine la meciul din această seară și pe străzile din Liverpool. Între timp, în mediul virtual, continuă să curgă mesaje de teamă din partea englezilor după apariția imaginilor cu fanii italieni.

  • ”De ce li se permite fanilor de la Napoli să umble înarmați cu bâte de baseball prin oraș fără ca nimeni să intervină”
  • ”E revoltător. Acești huligani sunt interziși la meciurile din deplasare de Serie A, iar pe la noi se plimbă nestingheriți”
  • ”Fanii din Napoli se plimbă liberi prin oraș înarmați. Nu ieșiți pe străzi în această seară, mai ales cu copii mici”
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri