Fotbal international

Fanii lui Napoli s-au făcut de râs în Liga Campionilor. Au crezut că au meci cu Steaua București :)

29.11.2018 | 17:29
Fanii lui Napoli s-au făcut de râs în Liga Campionilor. Au crezut că au meci cu Steaua București :)
Fanii lui Napoli s-au făcut de râs în Liga Campionilor. Au crezut că au meci cu Steaua București

Napoli a câștigat cu 3-1 partida jucată pe teren propriu cu Steaua Roșie Belgrad din grupele Ligii Campionilor, devenind favorită la accederea în faza optimilor de finală. 

Fanii lui Napoli s-au făcut de râs în Liga Campionilor

Deși au înfruntat acest adversar pentru a doua oară în ultimele două luni, fanii lui Napoli nu pare să fi înțeles împotriva cui au jucat favoriții lor. Astfel, la meciul disputat în Italia un fan napoletan a pregătit o imagine cu Insigne însoțită de mesajul: “Bucarest? Stasera ve facimmo comme sta rezza: ve bucamme!” (trad. “Bucureşti? În seara asta va facem ca plasa asta: Vă spargem!”.

Napoli s-a duelat cu echipa din București în urmă cu opt ani, în Europa League, atunci când am avut parte de un meci memorabil pe Ghencea. Italienii egalau atunci la trei în cel de-al 8-lea minut de prelungire. La retur, Napoli se impunea cu 2-1.

Napoli e neînvinsă într-o grupă infernală

Napoli conduce grupa C din UEFA Champions League, fără să fi pierdut niciunul dintre cele cinci meciuri jucate până acum. Pentru a fi siguri de accederea în optimi însă, napoletanii trebuie să se asigure că nu vor pierde duelul de pe Anfield Road cu Liverpool la mai mult de două goluri diferență. În Italia, Napoli s-a impus cu 1-0.

Napoli a făcut egal în ambele dispute cu PSG, dar și în meciul tur cu Steaua Roșie Belgrad. Trupa lui Carlo Ancelotti stă bine și în Serie A, acolo unde ocupă locul 2, cu 29 de puncte. Ancelotti nu se teme de atmosfera care îi așteaptă pe băieții săi pe Anfield și spune că napoletanii vor avea parte de mai multă adversitate în jocul pe care îl vor disputa în acest weekend la Bergamo, cu Atalanta.

Napoli nu a reușit niciodată două victorii consecutive în deplasare de când a fost preluată de Carlo Ancelotti.

Europeanul de handbal feminin se vede live video online 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri