Premier League

Efectul preluării lui Newcastle de către un şeic din Qatar: se pariază pe venirea lui Kylian Mbappe!

02.06.2019 | 22:26
Kylian Mbappe Newcastle. Fanii coțofenelor au început să viseze departe

Este incredibil imensul efect al preluării lui Newcastle de către un şeic multimiliardar din Qatar, rudă cu cel care patronează de 12 ani pe Manchester City. Anunţul făcut zilele trecute conform  căruia fostul patron, Mike Ashley a vândut Newcastle United lui Sheickh Khalid a creat o stare de euforie fără margini printre fanii coţofenelor, iar casele de pariuri au reacţiont şi ele rapid.

Fanii lui Newcastle, entuziasm fără margini după preluarea clubului de către arabi. Se pariază pe venirea lui Kylian Mbappe

Astfel, cota ca Newcastle United să intre încă din primul an în Top 6 Premier League a coborât enorm, ajungând acum la 16/1 și va scădea și mai mult în următoarea perioadă, în funcție de achițiile care vor fi făcute, pentru că este nevoie de jucători de mare calitate pentru ca alb-negrii să poată ajunge în grupul de elită al fotbalului englez.

Dar asta nu este nimic în comparație cu ultimele pariuri apărute pe filiera Newcastle. Conștienți că noua conducere va căuta să investească masiv pentru a aduce jucători de top foarte mulți fani ai lui Newcastle mizează acum pe venirea unui nume mare din fotbalul mondial, a celui mai scump jucător din lume, francezul lui PSG, Kylian Mbappe!

Kylian Mbappe Newcastle. Clubul din Premier League a fost cumpărat de un șeic din Qatar

Real Madrid rămâne favoritul principal dacă francezul va pleca

Desigur că este foarte greu de crezut că Mbappe ar veni la Newcastle, unde nu ar avea nici o garanție că va intra într-un proiect uriaș, ce vizează în doi trei ani câștigarea Premier League și rezultate cât mai bune în Champions League. Real Madrid rămâne principalul favorit la transfer, dacă francezul va pleca de la PSG, cu o cotă de 4/1.

Paradoxal, deși Newcastle United și-a schimbat proprietarul doar de câteva zile cota ca starul lui PSG să ajungă pe Saint James Park e mai mică decât dacă va merge la Barcelona sau la Bayern Munchen! Astfel cota pentru Newcastle este de 25/1, în timp ce pentru Barcelona este de 40/1, pentru Manchester United 66/1 și pentru Bayern Munchen 80/1.