Sport

Fanii lui Newcastle sunt în extaz după ce echipa a fost preluată de saudiți: „Îl vrem pe Mbappe!”. Video

Fanii lui Newcastle au fost în extaz după ce clubul a fost preluat de saudiți.
07.10.2021 | 22:44
Fanii lui Newcastle sunt in extaz dupa ce echipa a fost preluata de sauditi Il vrem pe Mbappe Video
ADVERTISEMENT

Newcastle a fost preluată de către grupul de investiții din Arabia Saudită, condus de către Mohammed Bin Salman, unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

Tranzacția a fost aprobată și de șefii Premier League, așa că nu mai este cale de întoarcere, iar Newcastle intră într-o nouă eră, așa cum și-au pus și la descrierea contului de Twitter al clubului.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Newcastle, în extaz după ce echipa a fost preluată de saudiți

Fanii lui Newcastle United sunt în extaz după ce Mike Ashley, fostul patron al echipei, a vândut echipa unui grup de investiții din Arabia Saudită.

Suporterii se bucură că au „scăpat” de Mike Ashley, pe care l-au acuzat de-a lungul anilor că nu vrea să investească mai mulți bani în echipă, dar și pentru că echipa este condusă de acum de unii dintre cei mai bogați oameni din lume, în frunte cu șeicul Mohammed Bin Salman.

ADVERTISEMENT

Aceștia au luat cu asalt conturile de socializare ale clubului, lăsând mai multe mesaje de bucurie, dar și mesaje în care cereau deja câteva transferuri de renume, cum ar fi Kylian Mbappe sau Antoine Griezmann.

Newcastle devine iubită și în Arabia Saudită! Conte și Lampard, doriți ca antrenori

Odată cu tranzacția care a zguduit lumea fotbalului, Newcastle și-a făcut rapid rost de o bază solidă de suporteri din Arabia Saudită, care au reacționat imediat cum clubul a făcut marele anunț.

ADVERTISEMENT

O primă schimbare la Newcastle poate veni la nivel tehnic, Steve Bruce, antrenorul echipei, neavând rezultatele dorite. În presa din Anglia, au apărut câteva zvonuri în privința antrenorilor doriți de noii șefi ai formației. Este vorba despre Antonio Conte, Frank Lampard, Steven Gerrard, dar și Arsene Wenger, care nu a mai antrenat pe nimeni din 2018, de când a părăsit-o pe Arsenal.

În momentul de față, Newcastle nu traversează o perioadă tocmai bună în Premier League, fiind pe locul 19 în campionat, penultimul din competiție, cu trei puncte obținute în primele 7 etape, fără să aibă însă nicio victorie.

ADVERTISEMENT

Doar Norwich stă mai slab decât Newcastle, „canarii” având doar un punct obținut până acum de la revenirea în Premier League.

  • 245.400.000 de euro este valoarea lotului actual al lui Newcastle, conform transfermarkt.com
  • 30.000.000 de euro este cota lui Allan Saint-Maximin, cel mai valoros jucător din lotul lui Newcastle, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT