Fotbal international

Fanii lui PSG, din nou la înălțime! Au dat drumul la artificii în timpul duelului cu Bayern Munchen. Foto

13.04.2021 | 22:40
Fanii lui PSG din nou la inaltime Au dat drumul la artificii in timpul duelului cu Bayern Munchen Foto
ADVERTISEMENT

PSG este la un pas de calificare în fața lui Bayern Munchen, echipa care i-a învins în sezonul trecut chiar în finala Champions League pe parizieni, iar fanii le sunt alături jucătorilor și le-au arătat solidaritatea față de ei prin artificiile aprinse în afara stadionului.

În minutul 11 al partidei dintre PSG și Bayern Munchen, fanii campioanei Franței au dat drumul la artificii în afara stadionului „Parc des Princes”, gest venit spre încurajarea jucătorilor.

ADVERTISEMENT

În tur, PSG s-a impus la Munchen cu 3-2, iar parizienii au la dispoziție un lot mult mai complet față de bavarezi, de unde lipsește golgheterul absolut Robert Lewandowski.

Fanii lui PSG au dat drumul la artificii în timpul meciului cu Bayern Munchen

Fanii lui PSG au reușit să aprindă atmosfera la partida retur dintre PSG și Bayern Munchen, deși fanii nu sunt lăsați în interiorul stadioanelor din Franța.

ADVERTISEMENT

Aceștia au dat drumul la un foc de artificii în afara stadionului, care s-a văzut din teren, dar și pe transmisiunea în direct a partidei, un gest tot mai obișnuit al ultrașilor din întreaga lume în timpul pandemiei.

Și în România a fost văzut un astfel de gest din partea fanilor, atunci când ultrașii lui Dinamo au dat drumul la artificii înainte de partida „câinilor” cu FCSB din Cupa României, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Mbappe, ofertat din nou de Real Madrid

Kylian Mbappe este de departe cel mai în formă jucător al lui PSG, iar tânărul atacant al parizienilor este ofertat din nou de Real Madrid, club care l-a mai dorit și în trecut.

Mbappe va rămâne liber de contract în vara anului 2022, iar Real Madrid se grăbește să îi facă o ofertă consistentă francezului, în speranța că nu își va prelungi contractul cu formația lui Mauricio Pochettino.

ADVERTISEMENT

În cazul în care se va realiza transferul, presa din Franța susține că PSG e gata să îi aducă pe Mohamed Salah, de la Liverpool și pe Harry Kane, de la Tottenham, pentru a-l face uitat pe Mbappe.

ADVERTISEMENT