Sport

Fanii lui PSG, tratament de coșmar pentru Leo Messi la înfrângerea cu Rennes. L-au huiduit și i-au cerut să plece! Video

Fanii lui PSG l-au taxat pe Messi la meciul cu Rennes, pierdut de parizieni, scor 0-2. Starul argentinian a fost huiduit înainte de start
19.03.2023 | 23:04
Fanii lui PSG tratament de cosmar pentru Leo Messi la infrangerea cu Rennes Lau huiduit si iau cerut sa plece Video
Fanii lui PSG îi pregătesc o primire de coșmar lui Messi la următorul meci. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi i-a scos din sărite pe suporterii lui PSG, după ce a părăsit furios ultimul antrenament. Campionul mondial l-ar fi lăsat cu ochii în soare pe Christophe Galtier în urma unui exercițiu propus de antrenorul campioanei Franței. Nici meciul cu Rennes nu a ajutat, după ce campioana Franței a suferit o nouă înfrângere, 0-2.

Lionel Messi, huiduit de fanii lui PSG la meciul cu Rennes

Viitorul lui Lionel Messi la PSG stă deocamdată sub semnul întrebării, în condițiile în care, contractul starului argentinian pe Parc de Princes expiră la finalul lunii iunie. La ultimul antrenament, campionul mondial ar fi părăsit furios antrenamentul parizienilor, din cauza unui exercițiu axat pe sarcini defensive al lui Galtier.

ADVERTISEMENT

Deși a încercat să-l întoarcă din drum pe Leo Messi, misiunea lui Galtier nu a avut succes. Fanii lui PSG au luat la cunoștință despre acest incident și i-au plănuit primirea furtunoasă atacantului.

La ieșirea nervoasă a fanilor la adresa lui Messi a „contribuit” și eliminarea francezilor din Liga Campionilor după dubla cu Bayern Munchen. „Îl vom fluiera pe Messi la meciul din această duminică.

ADVERTISEMENT

Salariul lui este mult prea mare în comparație cu cât ajută echipa pe teren. Nu vrem ca el să continue la clubul nostru”, a declarat unul dintre șefii galeriei pariziene, înainte de meciul cu Rennes, potrivit bolavip.com. S-au ținut de cuvânt.

Christophe Galtier a vorbit despre viitorul lui Messi la PSG: „E un jucător important”

La conferința de presă premergătoare duelului PSG – Rennes, Christophe Galtier a vorbit despre negocierile care au loc între club și Messi pentru prelungirea contractului. „Știu că Leo, președintele și conducerea discută foarte mult. Nu cunosc detaliile, eu sunt concentrat la meciuri. Trebuie ca toate părțile să fie de acord pentru a rămâne.

ADVERTISEMENT

Leo este fericit în vestiar, are 18 goluri și 17 pase decisive în acest sezon. A fost des decisiv, e un jucător important și își dorește mereu să îi ajute pe colegi să joace bine”, a declarat Galtier.

În aceeași conferință de presă, Galtier a precizat că este prea devreme pentru a se vorbi de o posibilă prelungire a contractului lui Lionel Messi la PSG. În tricoul francezilor, starul argentinian a marcat 29 de goluri și a reușit 32 de pase decisive în 65 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Christophe Dugarry, discurs dur la adresa lui Lionel Messi: „Ce vrea băiatul ăsta să facă?”

Christophe Dugarry, un fost mare fotbalist francez, care a evoluat de-a lungul carierei printre altele la Bordeaux, AC Milan, Barcelona, ​​Marseille și Birmingham City, a avut un discurs foarte dur la adresa lui Lionel Messi.

Fostul internațional francez nu este sigură că „decarul” naționalei Argentinei va continua la PSG, fiind iritat de faptul că nu ia o decizie în ceea ce privește viitorul său. „În povestea asta, cu prelungirea contractului lui Messi cu PSG, vreau ca el să iasă în față și să explice. Ce vrea băiatul ăsta să facă? 

La un moment dat, aș vrea ca el să vină în fața tuturor și să spună ce are în cap, prin ce stare trece la PSG și să ne zică că iubește clubul PSG, că e fericit aici. Vreau și să ne precizeze și din ce motiv nu a performat în ultimele săptămâni. El încă crede că poate juca la cel mai înalt nivel, că iubește acest club… La un moment dat, va trebuie să îmi explice și asta.

Bineînțeles că nu va vorbi în legătură cu posibila prelungire a contractului, pentru că, evident, nu a jucat deloc bine în ultima perioadă. Pentru ce să mai stea la echipă? Din motive de marketing, pentru a vinde tricouri, sau pentru a face performanță?”, a declarat Christophe Dugarry, potrivit publicației spaniole as.com.

Cota NETBET pentru PSG: 1,42 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT