ADVERTISEMENT
Fotbal international

Fanii lui Rangers au început sărbătoarea. Cum a fost Ianis Hagi așteptat la stadion. Video

Autor: Cosmin Crăciun | 06.03.2021 | 15:36
Fanii lui Rangers au început sărbătoarea. Cum a fost Ianis Hagi așteptat la stadion. Video
Fanii lui Rangers au început sărbătoarea. Cum a fost Ianis Hagi așteptat la stadion. Video

Rangers și Ianis Hagi pot deveni campioni în Scoția încă din această etapă. Oamenii lui Steven Gerrard au fost așteptați de fani în afara stadionului Ibrox. Suporterii au aprins torțe. 

ADVERTISEMENT

Fanii lui Rangers nu au mai ținut cont de pandemie și de regulile de distanțare, entuziasmați fiind de posibilitatea de a o vedea din nou campioană pe echipa care n-a mai câștigat titlul de zece ani.

Pentru ca Rangers să devină campioană, este necesar să o invingă pe St. Mirren, dar și ca rivala Celtic să se încurce duminică, împotriva lui Dundee United.

Fanii lui Rangers au început sărbătoarea. Torțe și fumigene la Ibrox Stadium

Partida dintre Rangers și St. Mirren se va disputa pe stadionul formației pentru care evoluează și Ianis Hagi. Meciul va începe de la 17:00, ora României, iar fanii gazdelor s-au prezentat la stadion. Asta deși porțile Ibrox sunt închise.

ADVERTISEMENT

Suporterii n-au ținut cont de distanțarea socială și s-au adunat în număr mare, aprinzând fumigene, torțe și scandând pentru favoriți, pentru a-i încuraja să obțină o victorie ce s-ar putea dovedi a fi istorică.

Asta deoarece Rangers este la doar un pas de cucerirea titlului. Dacă o învinge și pe St. Mirren, Rangers trebuie doar să mai spere ca rivala Celtic să nu reușească să câștige duminică, în fața lui Dundee United.

În prezent, diferența dintre cele două echipe este de 18 puncte, astfel că titlul este, oricum, doar o formalitate pentru echipa lui Steven Gerrard. Totuși, perioada de așteptare îndurată de fanii lui Rangers i-a făcut pe aceștia să grăbească sărbătoarea.

ADVERTISEMENT

10 ani au trecut de la ultimul succes al lui Rangers în Scottish Premiership, iar în această perioadă doar rivalii de la Celtic au reușit să pună mâna pe titlurile interne. Până la finalul sezonului, mai sunt doar șapte etape.

Dacă nu reușește să își treacă în cont titlul încă din acastă etapă, Rangers ar putea devnei campioană în etapa viitoare, când va juca meciul direct cu Celtic, chiar pe terenul marii rivale. Partida este programată pentru 21 martie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!