Fotbal international

Fanii lui Rangers, nemulțumiți după schimbarea lui Ianis Hagi: „Nu înțeleg de ce l-a scos Gerrard. Era singurul care arăta că vrea să câștige”

08.03.2020 | 16:20
Fanii lui Rangers nemultumiti dupa schimbarea lui Ianis Hagi Nu inteleg de ce la scos Gerrard Era singurul care arata ca vrea sa castige
ADVERTISEMENT

Rangers a reușit să câștige partida din deplasare cu Ross County, 1-0. Ianis Hagi a fost titular pentru formația lui Steven Gerrard, dar a fost schimbat în minutul 63, la scorul de 0-0. Fanii vicecampioanei Scoției nu au fost încântați că Gerrard l-a scos de pe teren pe mijlocașul român, reproșând modificarea prin intermediul rețelelor de socializare.

Fanii lui Rangers, nemulțumiți că Ianis Hagi a fost schimbat

Glasgow Rangers a câștigat primul meci în campionat după o pauză de două partide, dar fanii nu au fost mulțumiți de faptul că Ianis Hagi a fost schimbat în minutul 63 al confruntării cu Ross County.

ADVERTISEMENT

Suporterii „protestanților” au reacționat pe rețelele de socializare și au explicat de ce mijlocașul român nu trebuia scos de pe teren: „Hagi era singurul de pe teren care arăta că vrea să câștigăm meciul cu adevărat” sau „Nu înțeleg de ce Gerrard l-a scos pe Hagi? El chiar a jucat bine, erau alții care trebuiau schimbați”.

Scoțienii, îndrăgostiți de Ianis

Ianis Hagi a reușit să se facă remarcat printre fanii lui Rangers, iar mijlocașul român este considerat unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lotul lui Steven Gerrard. Un suporter înfocat al lui Rangers a reacționat vehement, după ce Ianis a fost schimbat în minutul 63 și a scris pe Twitter că Rangers nu îl merită pe român.

ADVERTISEMENT

„Sunt indignat de faptul că Hagi a fost schimbat cu Kamberi. În primul rând, nu înțeleg de ce îl joacă în flancul drept, pentru că nu este poziția lui acolo. În al doilea rând, a fost singurul care s-a bătut pentru fiecare minge. Cred că Rangers nu-l merită pe Ianis Hagi”, a fost reacția suporterului.

Steven Gerrard a vorbit despre decizia de a-l păstra pe Ianis Hagi în lot și de a-l transfera definitiv de la Genk, dar a declarat că mai are nevoie de timp înainte să facă orice fel de acțiune din acest punct de vedere:

ADVERTISEMENT

„În momentul de față nu trebuie să grăbim lucrurile. Avem destul timp la dispoziție să luăm o decizie. Ianis a avut un impact puternic și suntem încântați de randamentul lui din teren și din afara terenului. El este un profesionist, un jucător care învață continuu și a înțeles rapid cum vrem să jucăm”.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com