Fotbal international

Fanii lui Real Madrid nu-l mai vor pe Gareth Bale la echipă! Ce a păţit în timpul meciului cu Eibar

06.04.2019 | 20:46
Fanii lui Real Madrid nul mai vor pe Gareth Bale la echipa Ce a patit in timpul meciului cu Eibar

Fanii lui Real Madrid nu-l mai vor pe Gareth Bale la echipă, iar evenimentele petrecute la meciul cu Eibar pot dovedi acest lucru. Internaţionalul galez este pe lista neagră a suporterilor şi conducătorii clubului vor să facă tot posibilul să-l vândă la vară.

Fanii lui Real Madrid nu-l mai vor pe Gareth Bale la echipă. Fluierat la fiecare atingere de balon

Gareth Bale nu mai are viaţă la Real Madrid, iar fanii îl vor plecat de la echipă. Galezul a jucat 77 de minute în victoria madrilenilor cu Eibar, scor 2-1, însă nu a ieşit cu nimic în evidenţă. Cu toate acestea, prezenţa mijlocaşului ofensiv nu a trecut neobservată de suporterii “galacticilor”. Încă din minutul 3, când Bale a atins prima oară mingea, şi până când a fost înlocuit cu Toni Kroos, fiecare atingere de balon a fotbalistului de 29 de ani a fost acompaniată de un cor de fluierături.

Momentul culminant a venit în minutul 77, când Garteh Bale a fost înlocuit cu Toni Kroos. În momentul când a părăsit terenul, galezul a fost fluierat mai intens ca niciodată, iar câţiva suporterii l-au înjurat şi i-au cerut să plece de la echipă. Aceştia sunt nemulţumiţi de randamentul scăzut arătat de fotbalistul de 29 de ani, dar şi de faptul că a avut câteva derapaje în trecut, atunci când a fost accidentat.

Fanii lui Real Madrid nu-l mai vor pe Gareth Bale la echipă
Fanii lui Real Madrid nu-l mai vor pe Gareth Bale la echipă

Nacho i-a luat apărarea lui Gareth Bale

La finalul meciului Real Madrid – Eibar 2-1, suporterii i-au fluierat şi pe alţi jucători ai echipei antrenate de Zinedine Zidane. Fanii au fost dezamăgiţi de prestaţia acestora din teren, iar Nacho a vorbit despre situaţia delicată de la echipă.

“Logic, fluierăturile fanilor ne afectează, suntem oameni. Stadionul ‘Bernabeu” este unul exigent şi unicul lucru pe care îl mai putem face este să muncim. Cu siguranţă o să-i atragem aşa pe suporteri de partea noastră”, a declarat Nacho.

Tags: