Fotbal intern

Fanii lui Sepsi au sărbătorit primul succes în Liga 1 cu imnul secuiesc

Bucurie mare pentru nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe pentru primul succes din istorie în Liga 1. Euforie în rândul jucătorilor, dar şi între fani, care au venit în număr mare să-şi...
21.07.2017 | 21:56
Fanii lui Sepsi au sarbatorit primul succes in Liga 1 cu imnul secuiesc
ADVERTISEMENT

Bucurie mare pentru nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe pentru primul succes din istorie în Liga 1. Euforie în rândul jucătorilor, dar şi între fani, care au venit în număr mare să-şi susţină favoriţii la Braşov, la partida cu Juventus Bucureşti (scor 2-1). Suporterii veniţi din Covasna nu au tăcut niciun minut, iar la final s-au dezlănţuit, alături de jucători.
Sebastian Ghinga a marcat primul gol al celor de la Sepsi în Liga 1 şi a povestit la final cum au sărbătorit fotbaliştii succesul. “Orice punct luat în Liga 1 este un motiv de bucurie. Aveam nevoie de puncte, era presiune mare, pentru că mai ales cu echipele mici trebuie să facem puncte. Ne bucurăm alături de galerie, se cântă imnul secuilor. Suporterii sunt pătimaşi şi ne ajută”, a spus Ghinga la TV Dolce Sport.

Fanii lui Sepsi au folosit un fel de salut asemănător celui nazist

Celălalt marcator al gazdelor, Claudiu Herea, era mulţumit de victorie, dar nu şi de modul cum s-a exprimat echipa în teren. “E bine că am luat trei puncte în al doilea meci. În repriza secundă am găsit breşa şi am deschis scorul. Am avut foarte puţin timp să ne punem echipa la punct, dar sperăm să legăm relaţii de joc”, a spus Claudiu Herea.

ADVERTISEMENT

Fanii au mai avut un mod original de a sărbători victoria, un gest asemănător cu salutul nazist. Patronul echipei, Laszlo Dioszegi, a subliniat că nu se pune problema unei asemenea asocieri. “Nu se pune problema de aşa ceva! Este un salut pe care galeria noastră îl face de 5-6 ani de zile. N-are nici o tentă. În momentul în care ei duc mâna la inimă şi apoi o ridică, toţi spun cuvânul Sfântu, celebrând astfel numele oraşului”, a declarat patronul celor de la Sepsi pentru GSP.RO.

1

VEZI GOLURILE AICI

Tags: