Sport

Fanii lui Sepsi au umplut stadionul pentru finala cu FC U Craiova. Prezentare în stil NBA pentru jucătorii lui Bergodi. Update video exclusiv

Fanii lui Sepsi au umplut stadionul pentru finala cu FC U Craiova, iar jucătorii lui Cristiano Bergodi au intrat pe teren într-o prezentare parcă preluată din NBA.
16.03.2023 | 21:02
Fanii lui Sepsi au umplut stadionul pentru finala cu FC U Craiova Prezentare in stil NBA pentru jucatorii lui Bergodi Update video exclusiv
Fanii lui Sepsi au umplut stadionul pentru finala cu FC U Craiova
ADVERTISEMENT
16-03-2023
19:09

Atmosferă fantastică la Sepsi - FCU Craiova

Conducătorii clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au pregătit o prezentare a jucătorilor ca la jocurile din NBA înaintea rejucării meciului cu FCU Craiova.

Oficialii clubului covăsnean au stins nocturna și într-un joc de lumini ce dădeau senzația de foc, dar și a lanternelor de pe telefoanele mobile a spectatorilor, fiecare fotbalist de la Sepsi a intrat pe teren atunci când îi era strigat numele.

Fanii gazdelor au trăit la maxim momentul și au creat o atmosferă superbă.

Covăsnenii sunt încrezători în forțele proprii și chiar dacă nu au avut cele mai bune rezultate în ultima perioadă, își pun mari speranțe în jucătorii lui Cristiano Bergodi că pot obține o victorie împotriva oltenilor.

Fanii lui Sepsi au umplut stadionul pentru finala cu FC U Craiova

Fanii lui Sepsi au umplut stadionul pentru finala cu FC U Craiova. Cu o oră înaintea confruntării mai sunt 600 de bilete rămase nevândute, însă acestea pot fi achiziționate doar de cei care dețin un card de suporter al clubului. „Trebuie să câștigăm!”, spun plin de optimism fanii lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Sepsi și FC U Craiova o să fie rejucat din primul minut, după ce arbitrul Andrei Chivulete a decis să întrerupă duelul, ca urmare a scandărilor xenofobe ale fanilor olteni și după ce Sepsi primise câștig de cauză în primă instanță.

În cele din urmă, s-a decis rejucarea meciului, iar FC U Craiova are nevoie de un singur punct pentru a fi calificată în play-off-ul SuperLigii 1, asta după ce a ratat șansa de a-și asigura matematic locul în play-off, după înfrângerea cu Hermannstadt, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care Sepsi a pierdut meciul cu FCSB, scor 0-1, FC U Craiova ar fi avut nevoie de o victorie cu Hermannstadt pentru a nu mai depinde de meciul direct.

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Mititelu, gest frumos înainte de Sepsi – FC U Craiova

Adrian Mititelu a dezvăluit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA un gest frumos pe care l-a făcut înaintea confruntării, realizând un fanion pentru meci, iar sub stema lui Sepsi, este steagul „Ținutului Secuiesc”.

ADVERTISEMENT

„Fanionul este creat de noi în semn de respect pentru cei de la Sfântu Gheorghe. Am vrut să le arătăm că oltenii nu au nimic cu secuii. Pentru că s-au spus fel de fel de lucruri despre ceea ce au spus suporterii noștri.

Și, normal, sunt asociați cu noi, așa că este clar că suntem și noi vizați. Și am vrut să transmit încă o dată respectul nostru pentru comunitatea secuiască. Pe care noi o prețuim și o respectăm foarte mult.

ADVERTISEMENT

Ținutul Secuiesc, din punct de vedere spiritual și istoric, există. Dar este România. În România. La meciul trecut nu am avut”, a mai spus patronul oltenilor, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT