Fotbal intern

Fanii lui TSKA Sofia au pregătit o coreografie specială pentru meciul cu CFR Cluj. Video exclusiv

22.10.2020 | 20:05
Fanii lui TSKA Sofia au pregatit o coreografie speciala pentru meciul cu CFR Cluj Video exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj joacă primul meci în grupele Europa League, în compania celei mai iubite echipe din Bulgaria, TSKA Sofia, iar FANATIK e pe stadionul din Sofia, de unde vom suprinde cele mai importante evenimente de pe stadion.

FANATIK e la meci și va relata cele mai frumoase momente surprinse în tribunele Stadionului Național “Vasil Levski”, unde vor fi 12.000 de suporteri fanatici, care vor încuraja timp de 90 de minute echipa gazdă.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui TSKA Sofia pregătesc o coreografie specială pentru acest meci, fiind primul în grupele unei competiții europene după 1o ani și la care vor fi susținuți și de suporteri ai Stelei, care sunt înfrățiți cu cei ai lui TSKA Sofia.

Eugen Trică a declarat în exclusivitate pentru FANATIK: ,,TSKA are un avantaj deoarece joacă acasă cu suporteri”

Fostul jucător al lui TSKA Sofia, dar și al lui CFR Cluj a declarat că bulgarii sunt favoriți la acest meci, dar CFR Cluj este o echipă foarte puternică: ,,Le pot pune mari probleme bulgarii! 100%! Mai ales că au în spate și publicul, vor fi 13.000 de suporteri. Fac o atmosferă incredibilă. Joacă bine și vor fi împinși de la spate de 13.000 de suporteri fanatici! Sunt mult, mult mai fanatici, chiar dacă sunt înfrățiți cu cei de la Steaua, de când am jucat eu acolo”, a spus fostul fotbalist al lui TSKA, într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK

ADVERTISEMENT

Atmosferă extraordinară creată de fanii lui TSKA Sofia pe Stadionul Național din Sofia ,,Vasil Levski”. Este primul meci al CFR-ului după mult timp la care participă spectatori în tribune, iar presiunea creată de fanii lui TSKA, i-a afectat pe jucătorii lui Dan Petrescu.

TSKA Sofia domină meciul, fiind împinși de la spate de 12.000 de fani și și-a creat deja câteva ocazii mari, după ce Bălgrădean a salvat CFR-ul cu două super intervenții.

ADVERTISEMENT

Deși TSKA Sofia are o posesie superioară, meciul este destul de echilibrat, iar CFR Cluj a avut câteva acțiuni bune în ofensivă, până în minutul 38 al meciului, în timp ce în defensivă, băieții lui Dan Petrescu stau foarte bine.

0-0 la pauză, dar FANATIK a surprins un detaliu absolut șocant, care ar trebui să pună UEFA pe gânduri dacă meciurile ar trebui sau nu să se mai dispute cu spectatori. Majoritatea oamenilor de pe stadion nu poarta mască și nici nu păstrează distanța unul față de celălalt. În peluza ultrașilor lui TSKA, nici nu se poate pune problema de distanțare socială.

ADVERTISEMENT

Iată imaginile suprinse de FANATIK pe stadionul Vasil Levski din Sofia:

Majoritatea fanilor de pe stadionul Vasil Levski nu poarta masca si nu respecta masurile de distantare sociala.
Majoritatea fanilor de pe stadionul Vasil Levski nu poarta masca si nu respecta masurile de distantare sociala.

Deși scorul este 1-0 pentru CFR Cluj, după încă un gol din fază fixă, marcă înregistrată deja pentru echipa lui Dan Petrescu, fanii lui TSKA Sofia nu s-au oprit nicio secundă din cântat și continuă să își încurajeze echipa de parcă ei ar fi înscris!

Ciprian Deac înscrie golul de 2-0, după ce a dat și pasa de gol lui Rondon, iar FANATIK a surprins live momentul penalty-ului.

ADVERTISEMENT
Tags: