Fanii lui U Craiova au băgat frica în oficialii de la Hermannstadt. Prețuri de cinci ori mai mari la bilete pentru olteni. “E discriminare!”

Iuliana Spirache   
în Universitatea Craiova
13/02/2019, 16:13
Fanii lui U Craiova au băgat frica în oficialii de la Hermannstadt. Prețuri de cinci ori mai mari la bilete pentru olteni. “E discriminare!” GALERIE FOTO
Fanii lui U Craiova pe stadionul Ion Oblemenco. Prețuri mari la biletele pentru meciul cu Hermannstadt

Fanii Universității Craiova au băgat frica în oficialii de la Hermannstadt înaintea meciului direct. programat sâmbătă, de la ora 14.00, din etapa 24, toate acestea după ce coducătorii echipei pregătite de Vasile Miriuță au decis ca biletele oferite oltenilor să fie de cinci ori mai scumpe decât cele pentru fanii sibieni.

Ardelenii se așteaptă ca oltenii lui Devis Mangia să fie susținuți într-un număr mare la Pitești, acolo unde va avea loc meciul dintre Hermannstadt și Universitatea Craiova, iar aceștia încearcă să le pună piedici suporterilor din Bănie. Astfel, Hermannstadt a decis să le pună fanilor oaspeți 1.700 de bilete la dispoziție la prețul de 50 de lei, în timp ce galeria sibiană poate cumpăra tichete cu 10 lei. “Sibienii pot achiziționa bilete la prețul de 10 lei doar joi și vineri, în intervalul orar 12.00 – 17.00,  ela casa de bilete de la Stadionul Municipal Sibiu. Vă așteptăm”, este mesajul postat de Hermannstadt pe pagina oficială de Facebook.

Fanii lui U Craiova au băgdat frica în oficialii de la Hermannstadt înaintea meciului direct

În momentul în care oficialii de la Universitatea Craiova au aflat că fanii lui Hermannstadt își pot achiziționa bilete cu 10 lei, aceștia au răbufnit. Ovidiu Costeșin, managerul executiv al Științei, i-a atacat pe sibieni.Nouă ne-au spus cei de la Sibiu că este intrare generală 50 de lei, dacă ei le vând suporterilor proprii la 10 lei, atunci este discriminare”,a spus Ovidiu Costeșin, confom prosport.

Suporterii Științei la Astra Giurgiu - U Craiova
Suporterii Științei la Astra Giurgiu – U Craiova

Suporterii lui U Craiova și-au făcut planul pentru partida pe care favoriții o vor juca împotriva celor de la Hermannstadt la Pitești. Astfel, oltenii au hotărât să nu se deplaseze cu trenul sau cu autocare spre Pitești, toate acestea deoarece doresc ca sâmbătă dimineața să facă cea mai mare coloană de mașini între cele două orașe.

Hermannstadt – U Craiova, sâmbătă, 16 februarie, ora 14.00, în etapa 24 din Liga 1 Betano. Meciul o să fie LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Închide ×