Fotbal intern

Fanii lui U Craiova i-au găsit o nouă poreclă lui Dan Nistor! Mijlocaşul a devenit “El Ceapă”

01.05.2020 | 20:01
Fanii lui U Craiova iau gasit o noua porecla lui Dan Nistor Mijlocasul a devenit El Ceapa
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a dezvăluit că fanii Universității Craiova i-au transformat porecla din „Ceapă” în „El Ceapă”, iar mijlocajul a recunoscut că nu se aștepta să fie primit atât de bine în Bănie.

Fanii Craiovei i-au schimbat porecla lui Dan Nistor

Dan Nistor a vorbit despre situația de la Universitatea Craiova, unde a precizat că totul este sub control, iar mijlocașul a recunoscut că a primit o nouă poreclă de la fanii olteni.

ADVERTISEMENT

„Ne-am antrenat azi, trei pe un stadion, trei pe altul, mai mult am alergat. E foarte bine că am reluat antrenamentele, începem să ne gândim și la fotbal. Ne gândim la titlu, dar vom avea un dezavantaj, pentru că avem cei mai mulți suporteri din România.

E foarte greu să joci fără spectatori. Nu mă așteptam să fiu atât de bine primit la Craiova, acum mi se spune El Ceapă”, a mai spus Dan Nistor

ADVERTISEMENT

Dan Nistor, deranjat de Dușan Uhrin

Dan Nistor s-a arătat surprinse de Dușan Uhrin, care a dezvăluit că punea presiune pe vestiar din cauza banilor pe care îi avea de primit de la Dinamo.

„Nu cred că a zis Dușan Uhrin rău despre mine. Eu nu prea am vorbit cu tinerii jucători de bani. Eu am fost țapul ispășitor. La Dinamo și când era bine era rău”, a mai spus Nistor.

ADVERTISEMENT

Dușan Uhrin Jr. a povestit momentele delicate pe care le-a trăit în perioada în care a pregătit-o pe Dinamo: „Dinamoviștii trebuie să țină ochii deschiși, situația nu e ușoară în campionat, fără suporteri va fi foarte greu să renască”.

Pentru mine a fost foarte dificilă perioada petrecută acolo. Oamenii ar trebui să se strângă, să facă o echipă”, a mai spus tehnicianul ceh.

ADVERTISEMENT

Dușan Uhrin a continuat și a explicat că a încercat să transforme Dinamo în echipa de altădată, însă a recunoscut că se simțea de unul singur în dorința sa:

„Am vrut să fac ceva la Dinamo, să fac o echipă mai bună azi decât a fost ieri. Dar nu poți de unul singur. Merge o perioadă, dar nu poți reuși. De aceea am plecat, nu din cauza lipsei banilor”.

ADVERTISEMENT