Fanii lui U Craiova l-au desfiinţat pe Laurenţiu Rus. “Acel criminal trebuie exclus din viaţa sportivă!”. Foto

Iuliana Spirache   
în Universitatea Craiova
03/11/2018, 08:37
Fanii lui U Craiova l-au desfiinţat pe Laurenţiu Rus. “Acel criminal trebuie exclus din viaţa sportivă!”. Foto GALERIE FOTO
Laurenţiu Rus, desfiinţat de fanii lui U Craiova după ce l-a accidentat pe Mihăilă

Fanii lui U Craiova au reacţionat după accidentare suferită de Valentin Mihăilă şi l-au desfiinţat pe Laurenţiu Rus, fotbalistul lui FC Poli Iaşi care l-a lovit în gât pe mijlocaşul grupării antrenate de Devis Mangia. Mijlocaşul lui U Craiova a evoluat doar 10 minute în Copou, în meciul din etapa a 14-a, după care a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru că viaţa lui a fost pusă în pericol.

În minutul 10 al partidei FC Poli Iaşi – U Craiova, scor 0-3, Laurenţiu Rus l-a lovit în gât pe Valentin Mihăilă. Fotbalistul oltenilor a căzut pe gazon fără să aibă vreo reacţie, iar coechipierii săi s-au temut de ce e mai rău. Mijlocaşul în vârstă de 18 ani a fost scos pe targă de pe teren, iar medicii i-au acordat primul ajutor aproximativ 40 de minute. La începutul reprizei a 2-a, Valentin Mihăilă a fost transportat la spital.

Laurenţiu Rus, desfiinţat de fanii lui U Craiova după accidentarea lui Valentin Mihăilă

Suporterii lui U Craiova au reacţionat pe pagina oficială a clubului, iar aceştia l-au făcut praf pe fotbalistul lui FC Poli Iaşi. “Să depuneţi plângere împotriva lui Rus. Deja este la a treia accidentare gravă a adversarilor… nu avem nevoie să mai urmeze şi alţii”, a scris Cristi Maria, completat de Mircea Iulian Totu. “Faceţi toate demersurile ca ainimaul de Rus să ia suspendare record”.

Fanii lui U Craiova l-au desfiinţat pe Laurenţiu Rus pe Facebook
Mesajul postat de un fan al echipei U Craiova. Oltenii l-au desfiinţat pe Laurenţiu Rus

Fanii lui U Craiova au fost foarte duri când a venit vorba să ceară pedeapsa pentru gestul făcut de Laurenţiu Rus. “Acest mizerabil, pe nume Rus, nu are ce să mai caute pe terenul de fotbal, într-o lume normală. Multă sănătate!”, a scris Aurelian Cornea pe pagina oficială a Universităţii Craiova. “Acel criminal trebuie exclus din viaţa sportivă”, a adăugat un alt suporter al oltenilor. VEZI TOATE MESAJELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Starea de sănătate a lui Valentin Mihăilă este stabilă. Fotbalistul nostru se află în aceste momente la spital pentru investigații suplimentare.#BataliaPentruPodium#CampioniLaSuporteri#SustineStiinta

Gepostet von Universitatea Craiova am Freitag, 2. November 2018

  • 50.000 de euro este cota lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com
Închide ×