Suporterii lui West Ham fac revoluţie. S-au vîndut 57.000 de bilete pentru meciul cu Astra

Iuliana Spirache    Marian Popovici   
in Fotbal intern
23/08/2016, 13:07
Suporterii lui West Ham fac revoluţie. S-au vîndut 57.000 de bilete pentru meciul cu Astra

Update / Astra Giurgiu se bate cu West Ham pentru calificarea în grupele Ligii Europa, iar partida retur va avea loc pe “Olympic Stadium”. Manşa tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar englezii s-au înghesuit la casele de bilete pentru a-şi încuraja favoriţii la meciul disputat pe teren propriu. Aproximativ 57.000 de fani au cumpărat deja bilete la meciul care va avea loc joi, ora 21:45.

………………………………………………………………………

West Ham United, adversara Astrei Giurgiu în play-off-ul Europa League, va lansa o investigaţie după ce suporterii au protestat pe Twitter împotriva faptului că la meciul cu Bournemouth nu au avut scaune pe un anumit sector al noului stadion.

3.000 de retrimiteri a avut poza postată de un suporter în care se vede că pe un sector din Olympic Stadium  lipsesc scaunele iar suporterii stau în picioare sau pe scările din beton.

Altfel, fanii au plecat mulţumiţi de faptul că echipa lor s-a impus cu 1-o pe noua arenă din Stratford.

Astra Giurgiu va juca joi pe Olympic Stadium contra celor de la West Ham după ce în tur au remizat, scor 1-1

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×