Sport

Fanii lui Yeni Malatyaspor, reacţii fabuloase după venirea lui Marius Şumudică: “Bine ai venit, nebunule”

Fanii lui Yeni Malatyaspor au avut câteva reacţii fabuloase, pe contul oficial de Facebook al clubului, după ce a fost oficializată venirea lui Marius Şumudică.
08.10.2021 | 14:36
Fanii lui Yeni Malatyaspor reactii fabuloase dupa venirea lui Marius Sumudica Bine ai venit nebunule
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică s-a întors în Turcia, pentru a patra aventură în Super Lig. Antrenorul român a semnat un contract până la finalul actualului sezon cu Yeni Malatyaspor, formaţie care speră să se salveze de la retrogradarea în liga a doua.

Cum au reacţionat fanii lui Yeni Malatyaspor după venirea lui Marius Şumudică

Fanii lui Yeni Malatyaspor au luat cu asalt contul oficial de Facebook al clubului şi au oferit primele reacţii după numirea lui Marius Şumudică la cârma echipei. Mulţi dintre aceşti sunt siguri că tehnicianul de 50 de ani va face o treabă bună la echipă şi că o va salva de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

“Noroc cu el, e nebun, dar ia deciziile corecte”, “Felicitări clubului nostru. Bine ai venit, nebunule”, “Succes, va fi bine. Atenţie la grupurile din rândul echipei”, “Este decizia bună. E un antrenor pe care mi-l doream” sau “Am încredere în el, vine cu fotbalul ofensiv”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.

De asemenea, fanii au adus în discuţie şi posibilitatea ca între conducerea clubului şi Marius Şumudică să apară probleme, în special pe latură financiară.

ADVERTISEMENT

“Postul de preşedinte a devenit dificil, mai ales dacă nu vine în ziua plăţilor” sau “Îl ştim pe Şumudică bine. Dacă nu vin salariile la timp, vor fi probleme”, au punctat doi dintre suporterii echipei din Turcia.

Probleme în mandatul de la Kayerispor

Prima aventură în Turcia a fost la Kayserispor, unde Marius Şumudică a stat între iulie 2017 şi mai 2018. Echipa s-a clasat pe locul 9 la finalul sezonului, un rezultat peste aşteptările conducerii, însă antrenorul a părăsit clubul. “Şumi” era nemulţumit de faptul că başkanii nu vor face transferuri.

ADVERTISEMENT

“Nu avea sens să mai continuăm. Aşa este mai bine pentru toată lumea. Le mulţumesc foarte mult suporterilor care ne-au ajutat să ne aflăm pe o poziţie la care nimeni nu spera după ce doi ani echipa a fost la retrogradare.

Preşedintele mi-a spus că lotul va rămâne cam la fel şi acest lucru nu anunţa ceva bun pentru sezonul urmator. Vom rămâne prieteni, dar atât. Am simţit că nu mai puteam controla echipa, iar asta nu e din vina mea. Cel puţin aşa consider eu”, spunea Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT

Discuţii pe bani la Gaziantep: “O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani”

La Gaziantep, Marius Şumudică a stat între iunie 2019 şi ianuarie 2021, iar marea realizare a mandatului a fost obţinerea primului loc în startul actualului an. După scurt timp, relaţia cu başkanul clubului s-a stricat, totul în urma unei glume făcute de “Şumi”.

“Clubul a anunțat că mi-a făcut o ofertă mai bună. Este o minciună. Mi-au cerut o reducere de 10%. Am oferit echipei 80.000 de euro din buzunarul meu, iar președintele m-a întrebat de ce îi dau jucătorilor și nu îi dau clubului.

E foarte greu să continui în asemenea condiții.  O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani, clubul îmi cere mie bani, îmi taie din salariu”, a fost declaraţia antrenorului care a provocat războiul cu oficialii clubului.

Marius Şumudică a fost îndepărtat de la Gaziantep pe 11 ianuarie 2021, însă şi-a găsit repede un alt angajament. Două săptămâni mai târziu, “Şumi” a ajuns la Rizespor, însă mandatul a fost unul scurt, fără victorie, astfel că s-a despărţit şi de această echipă.

ADVERTISEMENT