Fotbal international

Fanii marocani au fugit de la muncă la Cupa Mondială: “M-a sunat şeful şi m-a întrebat pe unde sunt”. Video exclusiv

Fanii marocani au colorat în roşu o peluză de pe Al Thumama înaintea meciului cu Belgia. Câţiva dintre ei au vorbit cu reporterii FANATIK înainte de meci.
27.11.2022 | 14:57
Fanii marocani au fugit de la munca la Cupa Mondiala Ma sunat seful si ma intrebat pe unde sunt Video exclusiv
Fanii marocani au fugit de la muncă pentru a vedea meciul: "M-a sunat şeful şi m-a întrebat pe unde sunt". Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

Belgia poate fi a doua echipă calificată în optimile de finală de la Campionatul Mondial. “Dracii roşii” se califică dacă vor învinge Marocul în etapa a doua, confruntare ce se dispută pe stadionul Al Thumama.

Fanii marocani au fugit de la muncă la Cupa Mondială: “M-a sunat şeful şi m-a întrebat pe unde sunt”

Înainte de meci, câţiva fani marocani au vorbit cu reporterii FANATIK, spunând că şi-au luat liber de la serviciu pentru a participa la meciul cu Belgia:

ADVERTISEMENT

“Ne bucurăm că suntem aici. Avem încredere în echipă, avem jucători buni şi antrenor bun, putem să câştigăm. Am venit din Maroc. Eu sunt din Larache, un oraş din nordul Marocului.

Vreau să lupte. M-a sunat şeful şi m-a întrebat pe unde sunt. I-am spus că îmi pare rău, dar am venit să susţin Marocul la Cupa Mondială. Mă voi întoarce luni înapoi la muncă”, a spus suporterul.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Mulţumesc tuturor românilor care ne urmăresc. Ne vedem la următoarea Cupă Mondială”

Suporterii se simt bine în Qatar şi când au aflat că suntem din România, au spus că ne aşteaptă şi pe noi la Cupa Mondială de peste patru ani:

“Ne place aici, alături de ceilalţi suporteri din jurul lumii. Vreau să le mulţumesc tuturor organizatorilor pentru această Cupă Mondială. Mulţumesc tuturor românilor care ne urmăresc. Ne vedem la următoarea Cupă Mondială”, au spus amabil cei doi fani.

ADVERTISEMENT
Fani marocani, veniţi la meciul cu Belgia. Sursa: Fanatik
Fani marocani, veniţi la meciul cu Belgia. Sursa: Fanatik

În tribune sunt aşteptaţi aproximativ 15.000 de marocani. Ei au fost prezenţi în număr mare şi la meciul inaugural de la acest turneu final, împotriva Croaţiei, la Al-Bayt.

Belgia poate fi a doua calificată în optimi!

Belgia poate obţine biletele de optimi la finalul acestui meci, dacă se va impune. Echipa lui Roberto Martinez a câştigat cu 1-0 în primul meci, împotriva Canadei şi este favorită în faţa africanilor.

ADVERTISEMENT

Maroc a dat o replică excelentă vicecampioanei mondiale en-titre în primul meci, încheiat cu un rezultat alb şi are nevoie de cel puţin un egal pentru a rămâne cu şanse bune de calificare mai departe în ultima etapă.

  • 40.000 este capacitatea stadionului Al Thumama
  • 15.000 de marocani sunt aşteptaţi la meciul cu Belgia

  • 1,85 este cota NetBet pentru pronosticul „1 solist” la meciul Belgia – Maroc. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT