Fotbal international

Fanii, mesaje ironice după ce Manchester City – West Ham a fost amânat din cauza furtunii Ciara: “Ridicol, e soare pe cer”

09.02.2020 | 18:37
Fanii, mesaje ironice după ce Manchester City - West Ham a fost amânat din cauza furtunii Ciara:
Manchester City - West Ham, amânat din cauza furtunii Ciara
ADVERTISEMENT

Fanii lui Manchester City nu înțeleg de ce partida dintre City și West Ham a fost amânată din cauza furtunii Ciara. Suporterii au împânzit internetul cu mesaje ironice, în condițiile în care la Manchester e soare, în ciuda avertizării meteorologilor.

Manchester City – West Ham, amânat din cauza furtunii Ciara

Partida dintre Manchester City și West Ham united a fost amânată din cauza furtunii Ciara, fenomen meteorologic care a pus pe jar autoritățile britanice.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată în jurul orei 11, duminică dimineața, însă la ora meciului condițiile meteo par a fi favorabile, anunță The Sun.

Destul de bizar, partida dintre Sheffield United și Bournemouth nu a fost amănat, deși condițiile meteo prognozate erau identice cu cele de la Manchester. Distanța dintre Sheffield și Manchester e de 52 de kilometri pe autostradă.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Manchester City sunt extrem de nemulțumiți, în condițiile în care echipa lor favorită va fi obligată să dispute nouă partide (dacă o includem și pe cea cu West Ham) în perioada 22 februarie – 14 martie.

Conform jurnaliștilor britanici, suporterii au transmis mai multe mesaje de nemulțumire prin intermediul internetului.

Vreme superbă în Manchester la această oră. Tipic pentru orașul nostru”, a scris un fan. Un al doilea suporter a fost mult mai radical: „Ridicol, e soare pe cer! Greu de înțeles cum a putut fi amânat meciul”.

ADVERTISEMENT

Sute de trenuri și zboruri anulate în Europa

Sute de curse aeriene și feroviare au fost anulate duminică în Europa, din cauza furtunii Ciara. Cetățenii români au fost avertizați de Ministerul Afacerilor Externe să fie extrem de precauți dacă au de gând să circule în Marea Britanie în această perioadă.

Meteorologii din UK au anunțat altertă portocalie de vânt, fiind așteptate ploi abundente și rafale de peste 120 km/h.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri