Life

Fanii Mireasa, revoltați. Cadourile n-au ajuns la concurenți: „Așa ceva e foarte grav”

Fanii emisiunii „Mireasa” au răbufnit pe rețelele de socializare, după ce cadourile trimise favoriților nu au ajuns nici acum la ei, chiar și după săptămâni întregi.
24.11.2021 | 15:57
Fanii Mireasa revoltati Cadourile nau ajuns la concurenti Asa ceva e foarte grav
Fanii emisiunii „Mireasa”, revoltați că favoriții lor nu au primit cadourile de la ei. Mesaje dure pe rețelele sociale. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Scandal la „Mireasa”, după ce concurenții nu au intrat în posesia cadourilor primite de la fanii emisiunii. Aceștia au răbufnit atunci când au văzut că darurile nu au ajuns la favoriții lor.

Internauții nu înțeleg care este motivul, din moment ce pachetele expediate ar fi trebuit să ajungă de ceva timp la concurenții de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mai mulți telespectatori ai show-ului s-au confruntat cu această problemă, exprimându-și nemulțumirile pe rețelele sociale.

Fanii emisiunii „Mireasa”, revoltați că favoriții lor nu au primit cadourile de la ei

Grupurile de susținători de pe rețelele sociale sunt pline de mesajele de revoltă venite de la fanii emisiunii, supărați că favoriții lor de la „Mireasa” nu au intrat în posesia darurilor trimise de ei.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii încearcă să găsească soluții la această problemă și nu înțeleg la cine au ajuns coletele expediate, dacă nu la concurenți. Unele au fost trimise de câteva săptămâni.

Mai mulți internauți și-au exprimat furia pe diverse grupuri și vor ca situația să se remedieze. Unii chiar se gândesc să facă o petiție pentru a rezolva problema.

ADVERTISEMENT

„Am o întrebare: s-a mai confruntat cineva cu următoarea problemă? (…) Am trimis unui concurent din casă, Ion, un colet cu mai multe tricouri și căni, de vreo 2 săptămâni pe care nu le-a primit nici pana în ziua de azi!”

„Vreau să știu unde sunt produsele luate din banii mei, pe timpul meu și cu efortul meu, unde aș putea să întreb?/  Nu v-ați întrebat niciodată de ce cadourile susținătorilor nu ajung niciodată la concurenți?”

ADVERTISEMENT

„E strigător la cer!/ Câți dintre voi ați trimis cadouri și nu au ajuns la favoriții voștri?/ Haideți să facem o petiție!!! Așa ceva nu există, e foarte grav!/ Eu așa ceva nu am mai întâlnit”, au fost câteva dintre comentariile fanilor de pe Facebook, notează wowbiz.ro.

Un alt fan a ținut să precizeze că s-a confruntat cu o astfel de problemă și în sezonul trecut. Acesta a trimis un colet către un cuplu din casă, dar nici acum nu știe ce s-a întâmplat cu el.

„Așa am pățit sezonul trecut cu un colet, pentru Iza și Blaze (…) Duse au fost”, a precizat fanul emisiunii.

Când se va termina sezonul 4 Mireasa. Anunțul Simonei Gherghe

Simona Gherghe a anunțat, recent, când se va termina cel de-al patrulea sezon al show-ului „Mireasa”.

Reality show-ul matrimonial de la Antena 1 se va termina peste aproximativ o lună, adică pe 19 decembrie. Este mai scurt decât sezonul precedent, care a ținut câteva luni bune.

Concurenții nu s-au așteptat la acest anunț, din moment ce sezonul al treilea a fost ceva mai lung. Vestea i-a luat prin surprindere și pe telespectatori.

Unii sunt de părere că producătorii grăbesc lucrurile și susțin că perechile au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la căsătorie.

ADVERTISEMENT
Tags: