Sport

Fanii naționalei pot asista la meciul care ne poate duce la baraj! Cum pot procura bilete la ultimul joc al grupei

Suporterii „tricolori” își pot achiziționa bilete meciul decisiv de calificare din Liechtenstein.
27.10.2021 | 11:34
Fanii nationalei pot asista la meciul care ne poate duce la baraj Cum pot procura bilete la ultimul joc al grupei
ADVERTISEMENT

România va juca în Liechtenstein meciul decisiv de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar pe 14 noiembrie.

Pentru suporterii României ar putea fi ultima șansă să îi vadă live pe băieții lui Mirel Rădoi în acest an. Din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19, România – Islanda se va disputa pe Ghencea fără spectatori.

ADVERTISEMENT

Fanii naționalei, așteptați la meciul din Liechtenstein care ne poate trimite la baraj

Federația Română de Fotbal a anunțat punerea în vânzarea a biletelor pentru meciul dintre Liechtenstein și România din ultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Fanii naționalei își pot achiziționa bilete la categoriile 1 și 2 la prețul de 188 de lei, respectiv 140 de lei în perioada 26 octombrie – 5 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Tichetele vor putea fi ridicate fizic în ziua meciului, pe 14 noiembrie, de la o casă de bilete dedicată aflată lângă parcarea stadionului din Vaduz (Liechtenstein).

Care sunt condițiile de acces la meciul Liechtenstein – România

Pe stadion vor putea participa persoanele care prezintă certificatul verde cu schema de vaccinare completă împreună cu un act de identitate.

ADVERTISEMENT

La partidă pot asista și cei care au trecut prin boală sau un test PCR sau antigen negativ realizat cu 48 de ore, respectiv 24 de ore înainte de disputarea partidei.

Partida se va disputa la ora locală 18:00 pe stadionul Rheinpark din Vaduz, Liechtenstein, iar România este mare favorită.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, emoții înainte de meciurile cu Islanda și Liechtenstein

Selecționerul României l-a pierdut pentru dubla cu Islanda și Liechtenstein pe omul decisiv din partida cu Armenia, Alexandru Mitriță, care s-a accidentat la PAOK Salonic împotriva celor de la Olympiacos.

Și Vlad Chiricheș i-a dat emoții lui Mirel Rădoi după ce fundașul central a cerut schimbarea la meciul din Serie A cu Venezia.

România se află pe locul doi în grupa J cu 13 puncte, cu un punct peste Macedonia de Nord și Armenia și la opt puncte de naționala Germaniei care este deja calificată la Campionatul Mondial.

ADVERTISEMENT