Fotbal international

Fanii nu îl mai vor pe Pantilimon în poarta lui Nottingham Forest. Un fost coleg de la Manchester City îi poate lua locul

09.01.2019 | 18:45
Costel Pantilimon Nottingham Forest este un mariaj tot mai aproape de final. Fanii nu îl mai vor nici un minut pe portarul român

Fanii nu îl mai vor pe Costel Pantilimon în poarta lui Nottingham Forest. Guliverul român a primit o grămadă de goluri în Championship, cinci la Birmingham, cu Aston Villa, trei la Norwich şi suporterii pădurarilor vor ca antrenorul Aitor Karanka să încerce să transfere un alt goalkeaper şi să renunţe la serviciile lui Pantilimon.

În meciul de Cupă, pierdut de Forest la Londra, cu 2-0, în faţa lui Chelsea, nu a mai apărat Pantilimon, ci rezerva Luke Steele şi acesta a profitat de oportunitatea ivită şi a avut o evoluţie foarte bună, care a culminat cu oprirea unei lovituri de la 11 metri. Ceea ce a produs imediat reacţii din partea suporterilor, care acum îi cer lui Karanka să înceapă meci de meci cu Steele.

Fanii nu îl mai vor pe Pantilimon şi cer ca rezerva Steele să devină titular

Antrenorul iberic nu s-a grăbit să îl pună şi el la zid pe Panti, însă a dat de înţeles că s-ar putea să îi acorde mai multe şanse lui Luke Steele. “Costel joacă bine, dar acum ştim că avem o altă alternativă bună prin Luke Steele. A apărat un penalty, e bine pentru el şi pentru echipă. Luke ştia că o să joace iar Costel va fi în afara lotului pentru că avea nevoie de odihnă. E doar o perioadă de pauză pentru el”.

Costel Pantilimon Nottingham Forest. Românul a fost titular în Championship în acest sezon
Costel Pantilimon Nottingham Forest. Românul a fost titular în Championship în acest sezon

Însă Nottingham Forest nu s-a oprit aici cu planurile imediate. Echipa ocupă locul 7 în clasamentul ligii secunde, Championship, la un loc în spatele ultimei poziţii care permite accesul în play-off-ul pentru promovare şi toată lumea speră ca în vara lui 2019 pădurarii să poată reveni după o lungă perioadă de absenţă în elita fotbalului englez. Iar pentru aceasta este nevoie de un portar de valoare, cu mare experienţă.

Forest vrea unul dintre cei doi portari ai lui Burnley

Forest negociază acum intens cu Burnley pentru a obţine împrumutul în vară a unuia dintre cei doi portari de clasă existenţi în lotul acestei echipe. Doi portari care au făcut parte din rândul jucătorilor ce au fost chemaţi la naţionala Angliei. Unul este chiar fostul coleg al lui Pantilimon la Manchester City, Joe Hart, iar al doilea Tom Heaton. Oricare dintre ei ar veni ar fi foarte clar că pentru Costel Pantilimon rolul de titular la Nottingham Forest ar fi la final. Şi aşa, rezerva Luke Steele are mari şanse ca de acum înainte să ia faţa portarului român.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri