Life

Fanii nu-l iartă pe George Burcea pentru despărțirea de Andreea Bălan: „Ești un drogat și needucat”

20.07.2020 | 14:36
Fanii nul iarta pe George Burcea pentru despartirea de Andreea Balan Esti un drogat si needucat
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut mai bine de cinci luni de când au ales să pună capăt căsniciei și să păstreze doar o relație de respect reciproc pentru fetițele pe care le au împreună, George Burcea nu o va uita prea curând pe Andreea Bălan. Și asta nu pentru că ar mai nutri sentimente pentru femeia care până nu demult îi era parteneră de viață, ci din cauza fanilor, care folosesc orice postare făcută pe rețelele de socializare drept prilej pentru a-i aduce reproșuri.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, când actorul s-a fotografiat în compania lui Marius Bodochi, unul dintre monștrii sacri ai scenei românești și a ținut să împărtășească momentul cu toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online. Atât le-a trebuit, însă, internauților, care au și început să deschidă din nou subiectul despărțirii.

ADVERTISEMENT

Din păcate ți-a luat altcineva locul, mult mai simpăticuț ca tine”, a fost unul dintre comentariile primite de George Burcea din partea unei admiratoare. Aceasta a ținut să-i amintească faptul că îndrăgita artistă și-a regăsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, fratele unei cunoscute prezentatoare TV.

George Burcea, pus la zid de fani! Cum a reacționat fostul soț al Andreei Bălan

Csf (n.r.: Ce să fac?!)… Eu prost ;))))”, i-a scris imediat George Burcea, dar răspunsul său ironic nu a fost chiar pe placul prietenilor virtuali. Ba chiar s-a lăsat cu scandal pe contul personal de Facebook al actorului.

ADVERTISEMENT

Răspuns corect..! Dar ai uitat să specifici înca ceva: ți-a scăpat… ești un drogat și needucat la răspunsurile care le dai! Nu așa se vorbește, nu mă miră că a renunțat Andreea la tine, e o femeie prea finuță să stea cu un așa arogant și needucat”, l-a apostrofat un alt fan, însă și acesta a avut de o replică pe măsură.

Iubita mea, îți recomand puțină gramatică și apoi discutăm mai multe…. dacă înveți ;)))”, a reacționat fostul soț al Andreei Bălan, sesizând mica „scăpare” a internautului care l-a criticat în termeni duri.

ADVERTISEMENT

Mărturiile cutremurătoare ale artistei după divorț: „Simt nevoia să plâng”

Nu este ușor să fii un om puternic, pentru că da, toată lumea te admiră, dar a fi puternic aduce după sine și faptul că ai trăit și anumite lucruri destul de urâte și oamenii au așteptări de la tine.

În momentul în care ei știu că tu esti puternic, oamenii îți spun: «Lasă, că ai mai trecut prin asta, e ok, ești foarte puternică», dar sunt momente absolut normale în care și eu simt nevoia să plâng sau să fiu protejată. Așa am ajuns să mă protejez singură pe mine și pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

În continuare cred în dragoste. Eu nu am avut multe relații, iar la un moment data am fost numită ghinionistă în dragoste. Dacă ai două relații care eșuează nu cred ca poți fi catalogat asa.

De la 20 de ani până acum, am avut trei relații – una pansament și două de lungă durată, stabile, cu sentimente profunde, care s-au terminat din diferite motive. Acest lucru nu înseamnă că un om eșuează, ci că pur și simplu, la un moment dat, oamenii respectivi nu se mai potrivesc și și-au dorit altceva.

Iar când un om face anumite lucruri pe care tu nu le accepți, nu înseamnă că ești părăsit, ci din contră, înseamnă ca tu nu accepți acea situație. În cazul meu, înseamnă că am avut coloana vertebrală, iar omul respectiv a trebuit să plece. Cred în dragoste în continuare și cel mai important lucru este să fiu și să rămân pozitivă”, a dezvăluit Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT