Fotbal intern

Fanii olteni dezvăluie discuțiile private cu Pigliacelli! Cum l-ar fi „săpat” italianul pe Pițurcă și ce le cerea fanilor! FOTO

03.02.2020 | 09:30
Fanii olteni dezvaluie discutiile private cu Pigliacelli Cum lar fi sapat italianul pe Piturca si ce le cerea fanilor FOTO
Pigliacelli, în conflict cu fanii olteni
ADVERTISEMENT

Conflictul dintre portarul Mirko Pigliacelli și fanii Universității Craiova e departe de a se fi încheiat. Astfel, după ce l-au înjurat pe italian în timpul partidei de campionat dintre Craiova și Gaz Metan, ultrașii de la Peluza Nord și-au motivat gestul pe internet.

Trădătorul” Mirko Pigliacelli, înjurat de Peluza Nord

Suporterii au făcut publice mai multe mesaje trimise de Pigliacelli din care reiese modul în care fotbalistul l-ar fi săpat” pe Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

”Lasam și noi aceste poze aici pentru atenta observare a înflăcăraților de la tribuna a 2 a. Vă reamintim ce pancartă ați avut voi – mirko darul divin. Poftiți, dragi apăratori ai eroului, darul divin.

Vă invităm de acum înainte, în orice fel de discuție de orice natură cu Peluza Nord, să tăceți. tăceți mult. Să tăceți pe veci! Rușine!, au postat fanii înainte de a face publice conversațiile cu portarul italian.

ADVERTISEMENT

Este un print când ia legătura cu suporterii să acceseze presa din București și să povestim despre cearta lui cu Pițurcă… după ce scria mesajele în care era victima și recunoștea că a vorbit cu Kelic și alți colegi să nu mai dea 100% pe teren până nu o să revină în poartă, le ștergea ca să nu afle clubul. Între timp clubul a aflat despre poveste și nu au dorit să îl piardă pe Kelic, deoarece e un portar bun și pot să ia bani pe el la vară când o să plece 100%!

Noi nu ținem cu niciunul dintre cei doi, doar am făcut publică această poză. Putea pur și simplu să vorbească cu patronul dacă nu îi convenea ceva, nu să apeleze la suporteri să ia legătura cu presa din București care abia așteptau”, au explicat Pirații Olteni pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Conversatii Pigliacelli
Conversatii Pigliacelli

Conflictul cu Victor Pițurcă, eroare fatală pentru Pigliacelli?

Mirko Pigliacelli nu a fost niciodată în cele mai bune relații cu fostul antrenor Victor Pițurcă. Drept dovadă, în momentul în care Pițurcă a demisionat, Pigliacelli a postat „artificii” pe Instagram, lăsând să se înțeleagă că sărbătorește momentul.

Nucleul dur al ultrașilor olteni nu au gustat niciodată gluma și l-au acuzat pe Pigliacelli de trădare. Italianul s-a apărat, cerându-le fanilor să cunoască adevărul înainte de a-l judeca.

ADVERTISEMENT

”Eu declar dragoste eternă! Dacă toată lumea va ști adevărul, sigur va fi din nou la fel. Eu am făcut tot ce a zis Mister că trebuie să facem”, declara Pigliacelli înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya, în această iarnă.

  • 1.3 milioane de euro e cota de piață a lui Mirko Pigliacelli
  • 67 de partide a îmbrăcat tricoul Universității Craiova portarul oltean
ADVERTISEMENT