Sport

Fanii olteni, resemnați după Farul – Universitatea Craiova 3-2: ”Nu puteau să se împiedice de o echipă fantomatică”

Suporterii „alb-albaștrilor” nu mai cred în șansele Universității Craiova la titlul de campioană a României, după înfrângerea cu Farul Constanța, scor 3-2.
09.04.2023 | 12:06
Fanii olteni resemnati dupa Farul  Universitatea Craiova 32 Nu puteau sa se impiedice de o echipa fantomatica
Speranțele la titlu au fost spulberate pentru olteni după înfrângerea cu Farul: „Rămânem o eternă echipă de primele locuri”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Deși a condus-o de două ori pe Farul Constanța pe stadionul din Ovidiu, Universitatea Craiova se întoarce în Bănie fără niciun punct din confruntarea cu trupa lui Gică Hagi. Astfel, speranțele pentru titlul de campioană au fost spulberate pentru suporterii oltenilor.

Speranțele la titlu ale oltenilor au fost spulberate după înfrângerea cu Farul: „Rămânem o eternă echipă de primele locuri”

Evoluțiile din derby-uri cu FCSB și CFR Cluj le-au dat speranțe oltenilor că gruparea din Bănie poate fi una dintre favoritele la titlu. Șansele la câștigarea campionatului în acest sezon au scăzut considerabil după înfrângerea de la Constanța.

ADVERTISEMENT

Oltenii au fost în avantaj de două ori pe tabela de marcaj, iar Laurențiu Popescu a apărat o lovitură de la 11 metri în prima repriză. Totuși, eroul dintre buturile Universității Craiova nu a reușit să blocheze poarta „alb-albaștrilor” și la al doilea penalty al constănțenilor, iar Ionuț Larie a marcat golul de 3-2.

Suporterii „alb-albaștrilor” și-au pierdut speranțele pentru titlul de campioană, iar unii dintre aceștia îi țin pumnii lui Gică Hagi după înfrângerea de la Ovidiu. Farul Constanța este la cinci puncte în fața celor de la CFR Cluj, înaintea derby-ului cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„Un rezultat mai bun decât 2-2, prea mulți suporteri ar fi continuat să spere în ceva ce este absolut imposibil. Era păcat ca o echipă care joacă fotbal și are șanse la titlu să se împiedice de una «fantomatică», arbitrajul nici nu contează”,

„Nu trebuia să ne facem iluzii la meciul ăsta, dacă era nevoie de cinci, șase penalty-uri le găseau la VAR. Se pare că trebuie să fim «political correctness» pentru că una dintre cele două echipe să câștige titlul de campioană.”, au fost reacțiile fanilor.

ADVERTISEMENT

Prestațiile jucătorilor Universității Craiova împotriva celor de la Farul Constanța i-au nemulțumit pe suporteri. Aceștia sperau ca Universitatea Craiova să câștige titlul de campioană din SuperLiga, după ce în ultimele sezoane au fost pe podium.

„Cred că știam cu toții de la începutul play-off-ului că titlul este doar o himeră. Nu avem cum să fim campioană, asta este realitatea. Rămânem o eternă echipă de primele locuri în România. Farul ne-a pus în genunchi și ne-au umilit, ăsta este adevărul”, au scris suporterii.

ADVERTISEMENT

„La vară să sperăm că se vor face schimbări, dar acum treziți-vă băieți! Să bătem Rapid”

Suporterii Universității Craiova le-au reproșat greșelile la golurile marcate de „marinari”. Deși speranțele la titlul de campioană au fost dispărut pentru fani, aceștia își doresc să revină într-o formă cât mai bună pe stadionul „Ion Oblemenco” și să învină Rapid.

„Fără supărare, dar asta ne este valoarea. Numai cine nu recunoaște poate să se gândească la câștigarea campionatului, dar vedeți diferența. Hagi a început cu doi jucători de 17 ani și alți trei de 20, asta înseamnă să ai mentalitate de învingător. Peste noi sunt la toate capitolele, mai puțin la marketing și fițe”,

„Cu greșeli atât de grave lângă poarta ta nu ai la ce să te aștepți. Ndong pierde mingea la golul doi, Vlădoiu dă doar pase la adversar și face penalty în final. Au încercat, dar atât s-a putut anul acesta. La vară să sperăm că se vor face schimbări, dar acum treziți-vă băieți! Să bătem Rapid duminică, dacă mai vrem locul trei”, au spus fanii.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru ”1 solist” la Universitatea Craiova – Rapid

ADVERTISEMENT