Fotbal intern

Arde Bănia! Fanii Universității au făcut din nou spectacol la sosirea echipei de la Botoșani. Video și foto

Arde Bania Fanii Universitatii au facut din nou spectacol la sosirea echipei de la Botosani Video si foto
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în deplasarea cu FC Botoșani, golurile fiind înscrise de Alexandru Cicâldău în minutul 72 din penalty și de Gustavo în minutul 90+4, iar oltenii sunt din ce în ce mai aproape de primul titlu după 29 de ani de așteptare.

Fanii oltenilor simt momentul bun al echipei și simt că titlul este din ce în ce mai aproape de Bănie, motiv pentru care au decis să-și surprindă din nou favoriții.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Craiova a lansat un mesaj pe rețelele de socializare, în care îi anunță pe toți fanii că se vor strânge pentru a-i întâmpina pe jucători.

UPDATE, 20 iulie, ora 00:46 / Atmosferă cu adevărat incendiară creată de suporterii Universității Craiova la momentul sosirii jucătorilor din deplasarea de la Botoșani.

ADVERTISEMENT
Fanii olteni au făcut spectacol la întâlnirea cu echipa

Jucătorii au cântat împreună cu suporterii, dar de data aceasta s-au luat măsuri de precauție și s-a păstrat distanța, pentru a nu se expune inutil riscurilor.

? Acasă, târziu în noapte.#CampioniLaSuporteri #AsaELaCraiova #SustineStiinta

Posted by Universitatea Craiova on Sunday, July 19, 2020


UPDATE, 19 iulie, ora 23:44 / Fanii Craiovei s-au strâns și îi așteaptă pe jucătorii lui Cristiano Bergodi. De remarcat este faptul că oltenii păstrează distanțarea socială.

ADVERTISEMENT
Fanii Craiovei
Fanii Craiovei
Fanii Craiovei
Fanii Craiovei

Fanii oltenilor îi așteaptă din nou pe jucători după meci

Fanii Craiovei exultă din nou după o nouă victorie a oltenilor, de data această împotriva Botoșaniului, chiar în deplasare, acolo unde, adesea, Craiova se încurcă.

Penalty-urile lui Gustavo și Alex Cicâldău i-au făcut pe fanii olteni să declanșeze „fiesta” și vor neapărat să-și întâmpine din nou favoriții: „Ne vedem pe esplanada de la stadion de la ora 23:15. Ne organizăm și îi așteptăm pe băieți. Veniți cu toții pregătiți cu ce trebuie.

ADVERTISEMENT

Avem noi măști pentru toți la 15 lei. Mai avem 2 meciuri și 2 versuri! Nu mai dați mesaje că suntem beți și nu răspundem, dați #SHARE! Toată lumea prezentă. Facem frumows!”.

Mai bagati o pandemie… ca nu-i putem interna pe Danut si restul hergheliei pe caz de boala!!!

Posted by Lucian Stuparu on Sunday, July 19, 2020

Și Cristiano Bergodi a fost încântat de elevii săi

Cristiano Bergodi a vorbit la finalul meciului și s-a bucurat atât de mult de victorie încât a exclamat „Avem defensivă!”„Era un meci foarte greu, dar bine că am câștigat pentru prima dată aici la Botoșani.

În prima repriză eram puțin nervoși, dar a doua repriză am arătat mai bine și puteam să câștigăm și la un scor mai mare.

Îi felicit pe băieți pentru că au obținut o nouă victorie. Acum avem defensivă, echipa juca bine și înainte cu Corneliu Papură, dar acum, cu modestie spun că suntem mai buni și în defensivă, chiar dacă am mai primit goluri. Cred că asta trebuia la Craiova”.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 2,02 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT