Fotbal intern

Fanii Parmei l-au cerut pe Dennis Man, iar patronul le-a răspuns: „Iubesc jucătorii talentați”

09.01.2021 | 15:42
Fanii Parmei lau cerut pe Dennis Man iar patronul lea raspuns Iubesc jucatorii talentati
ADVERTISEMENT

Fanii Parmei îl vor pe Dennis Man la echipă, iar patronul american al clubului nu ar spune nu. Kyle J. Krause este reprezentatul consorțiului „Krause Group”, care deține formația italiană.

Kyle J. Krause are o relație foarte apropiată cu fanii Parmei, cu care comunică prin intermediul platformelor online, dar mai ales pe twitter.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate cum a ratat Dennis Man transferul la Krasnodar. Ruşii au făcut o ofertă de 11.000.000 de euro, însă Gigi Becali a cerut cu un milion de euro mai mult.

Patronul lui AC Parma e încântat de Dennis Man: „Iubesc jucătorii talentați”

Jurnaliștii de la Parma Live au anunțat că italienii ar fi interesați de serviciile lui Dennis Man, golgheterul la zi din Liga 1 și „perla” lui Gigi Becali pe care speră să obțină o sumă record.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat recent că nu este dispus să îl lase pe Man să plece pentru o ofertă mai mică de 14 milioane de euro, însă fanii clubului la care este legitimat și Valentin Mihăilă cer ca transferul să fie făcut.

Italienii merg mai departe și afirmă faptul că negocierile dintre cele două cluburi chiar au început: „Negocierile au început pentru tânărul Dennis Man”, anunță italienii conform Parma Live.

ADVERTISEMENT

Fanii Parmei îi mulțumesc lui Krause pentru că ia în calcul transferul lui Man

Fanii Parmei au intrat în dialog pe twitter cu Kyle J. Krause și chiar au făcut mai multe sugestii de jucători care ar putea ajunge pe Ennio Tardini, printre care și Dennis Man. Iar răspunsul boss-ului Parmei nu a întârziat să apară: „Întotdeauna iubesc să văd tineri jucători talentați!”, a fost răspunsul lui Krause, la recomandările primite de la fani”.

Parma are nevoie disperată de jucători de valoare, după ce echipa a ajuns pe locul 18 și e în pericol să retrogradeze în acest sezon, după ce a rămas și fără antrenor: „Ca fan al echipei Parma, recomand câțiva jucători talentați pentru următoarea fereastră de transferuri: Brenner, de la Sao Paulo (atacant/extremă stângă), Dennis Man, de la FCSB (extremă dreaptă) și Sidney van Hooijdonk, de la NAC Breda (atacant). Mulțumesc!”, scria utilizatorul Dika_dr, pe Twitter, în luna decembrie.

ADVERTISEMENT

Iar aceștia au apreciat deschiderea oficialului: „Am fost foarte încântat să citesc ultimele știri din ziare și de pe internet care spun că Parma și-a stabilit o nouă țintă pentru un transfer în ianuarie și anume Dennis Man. Mulțumesc domnule Kyle Krause pentru că ascultați sugestiile fanilor Parma!”, i-a scris din nou utilizatorul Dika_dr, patronului de la Parma.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,70 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT