Sport

Fanii Rapidului, coregrafie specială pentru derby. ”Istoria” FCSB ștearsă din memorie. ”Not found”. Video

Derby-ul Rapid – FCSB a început cu duelul galeriilor. Rapidiștii au pregătit o coregrafie simplistă, cu puternic impact pentru rivali.
15.08.2021 | 22:15
Fanii Rapidului coregrafie speciala pentru derby Istoria FCSB stearsa din memorie Not found Video
ADVERTISEMENT

Giuleștenii nu au făcut uz de o recuzită sofisticată pentru a realiza una dintre cele mai ironice coregrafii din istoria derby-urilor Rapid – FCSB.

Cu câteva momente înainte de startul partidei, fanii din Peluza Nord a Arenei Naționale, ocupată de rapidiști, au etalat una dintre cele mai simpliste și mai ironice coregrafii.

ADVERTISEMENT

Steaua.ro, ”error 404”

Fanii din marile galerii din fotbalul românesc nu au dus niciodată lipsă de imaginație, iar un derby, precum Rapid – CSB este ocazia perfectă pentru a-și etala creativitatea.

Suporterii giuleșteni și cei ai roș-albaștrilor revendică fiecare în parte istoria și palmaresul legendarelor echipe Rapid, respectiv Steaua București.

ADVERTISEMENT

Nici nu era greu de imaginat că cel puțin de o parte, coregrafia va fi îndreptată spre acest aspect care îi face pe susținători să fiarbă.

Pentru a ironiza faptul că FCSB încă nu a obținut marca și palmaresul vechii echipe Steaua București, suporterii rapidiști au ales ca temă a coregrafiei o interfață web, goală.

ADVERTISEMENT

”https://www.fc-fcsb=steaua.ro / Error 404 page not found”, scria pe banerele afișate de suporterii echipe Rapid.

Rapid – FCSB / Steaua, episodul 113

Pentru fanii vișiniilor și cei ai roș-albaștrilor, meciul de pe Arena Națională, din cadrul etapei a 5-a a Ligii 1, sezonul 2021/2022, este episodul 113 dintr-o rivalitate istorică.

ADVERTISEMENT

În precedentele 112 partide, disputate de-a lungul anilor de Rapid și FCSB / Steaua, în Liga 1, palmaresul este favorabil echipei considerată oaspete, FCSB.

Roș-albaștrii s-au impus de 43 de ori de-a lungul timpului, 41 de confruntări s-au încheiat la egalitate, iar Rapid a triumfat de 28 de ori.

Și golaverajul este favorabil trupei roș-albastre, aceștia reușind să înscrie 171 de goluri. De partea cealaltă, giuleștenii au marcat de 131 de ori în poarta rivalilor roș-albaștrii.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT