Sport

Fanii Rapidului, dezbinați?! Două sărbători separate în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani! Liviu Ungurean „Bocciu” a răbufnit

Fanii Rapidului au avut parte de un șoc, după ce s-au organizat două evenimente în același timp pentru celebrarea a 101 ani de existență ai clubului.
25.06.2024 | 17:50
Fanii Rapidului dezbinati Doua sarbatori separate in ziua in care Rapid a implinit 101 ani Liviu Ungurean Bocciu a rabufnit
_FANII RAPIDULUI, DEZBINATI! DOUA SARBATORI SEPARATE de ziua Rapidului, 101 ani
ADVERTISEMENT

Aniversarea centenarului pentru Rapid nu a fost una de bun augur, întrucât performanțele sportive n-au luat ochii fanilor. Însă, acum bucureștenii celebrează 101 ani într-un stil mare, lucru anunțat în emisiunea FANATIK LA EURO.

Bocciu anunță dezbinarea fanilor

Liviu Ungureanu, zis Bocciu, liderul galeriei Rapidului, a spus că se încearcă o dezbinare a suporterilor. Conform acestuia, două petreceri pentru centenar s-ar derula în același timp, una organizată de club.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, în Giulești s-a propus alt eveniment, unde noi n-am fost invitați. Nu știu, e un eveniment organizat de nu știu cine. Va avea loc o partidă de fotbal între suporteri, unde vor juca albii cu visinii.

Nu știu cine e acolo, că noi suntem aici, și albii, și visinii și portocalii. Președintele a fost cu noi aici. Cineva încearcă să producă o dezbinare, nu știu cine, că nu stau să investighez. Sper ca patronatul să ia în primire acest eveniment care este făcut în Giulești fără ca noi să fim invitați.

ADVERTISEMENT

Nu dorim dezbinarea suporterilor. Doar eu știu cât de greu a fost să unim suflarea rapidistă și să mergem în aceeași direcție. Sunt oameni care vor să creeze fel de fel de celule pe la Rapid. Să fie sănătoși, le transmit la mulți ani dacă sunt rapidiști.

Sunt acei băieți care lucrează la club și confundă Rapid cu altceva. Sper să ia act de eveniment, să vadă că am fost aici alături de mari nume din istorie. Și noi voiam să fim în Giulești și n-am fost invitați.

ADVERTISEMENT

Nu putem da buzna în evenimentul organizat de nu știu cine. Cine a invitat acele personaje, a încercat să facă o dezbinare. Nu salut plăcut. Vreau să fiu sunat și să mi se zică ‘Am greșit’. Să ridice mâna sus.

Sunt foarte multe greșeli făcute de acești băieți care lucrează în organigrama clubului. Susținem conducerea, susținem patronatul, tot ce înseamnă Rapid“, a spus Liviu Ungureanu, zis Bocciu, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Rapid București, 101 ani de existență

Formația înființată în anul 1923 este în perioadă de sărbătoare, după ce a împlinit un an de la centenar. Horia Ivanovici i-a avut ca invitați prin videoconferință pe petrecăreții Rapidului, chiar din atmosfera aniversară.

„Suntem toate departamentele, președintele, suporterii, familia Rapid. Fii atent, că în următorii ani o să sărbătorim centenarul în fiecare an ca și campioni. Notează ce am zis acolo“, a spus Robert Niță, specialistul FANATIK.

Viorel Moldovan a spus că Rapid mai pregătește surrpize, după ce l-a anunțat pe Cristi Manea: „O să mai aveți surprize plăcute. Trebuie să ajung în Giulești. Aici se petrece. Toți rapidiștii sărbătoresc, galeria este aici, toată lumea e fericită. Totul ok“.

Nicolae Cristescu, invitat de lux la petrecere

Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului, a fost și el prezent alături de prietenii rapidiști la Hanul Vlăsia. Petrecerea rapidistilor se desfășoară la cote mari, cu mai puțin de trei săptămâni până la începerea campionatului nou.

„Suntem peste tot acasă, chiar suntem la noi acasă. Crede-mă, cuvintele sunt mult prea sărace să exprim ce înseamnă atmosfera Rapidului, să iubești Rapid, să ai galeria și toate legendele. Toate legendele Rapidului sunt aici prezente.

Sărbătorim 101 ani și probabil peste 20-30-50 de ani o să sărbătorim în continuare. Este la complex la Hanul Vlăsia, este casa Rapidului aici, o avem de mulți ani. Sărbătorim toate evenimentele aici, ne simțim bine.E casă Rapidului. Toată suflarea rapidistă merită tot respectul și cinstea din partea noastră“, a spus Nicolae Cristescu, în exclusivitate.

Fanii Rapidului, dezbinați?! Două sărbători separate în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani!

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși