Fanii Rapidului s-au hotărât. Unde îşi dau întâlnire înainte de derby-ul cu Steaua

STEAUA - RAPID
Eduard Popa    Silviu Ghering   
in Fotbal intern
12/04/2018, 17:56
Fanii Rapidului s-au hotărât. Unde îşi dau întâlnire înainte de derby-ul cu Steaua

Biletele pentru derby-ul de pe Naţional Arena s-au vândut instant iar cel puţin 36.000 de suporteri vor fi pe cel mai mare stadion din ţară la derby-ul din Liga 4. Mulţi dintre ei vor fi şi fanii echipei giuleştene, care tratează meciul cu CSA Steaua ca pe un derby din vremurile bune. Astfel, fanii alb-vişiniilor au decis să se deplaseze organizat.

Suporterii Rapidului nu se vor mai strânge însă din Giuleşti cum făceau înainte, ci din Piaţa Iancului, sâmbătă, la ora 16:00. S-a luat în calcul ca deplasarea să se facă pe jos, de la Stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu, dar Jandarmeria a decis că este mai bine ca fanii să se adune în jurul Arenei Naţionale.

Steaua-Rapid, ca pe vremuri

Partida Steaua – Rapid aduce aminte de confruntările din trecut, dintre rivalele bucureştene, care adunau la stadion zeci de mii de oameni. Pregătirile pentru derby începeau cu cel puţin o săptămână înainte, iar fanii plecau organizat de la propriul stadion şi cântau pe stradă până ajungeau în fieful rivalei. Rapidiştii plecau din Giuleşti, steliştii din Ghencea, iar dinamoviştii din Ştefan cel Mare.

Partida dintre CSA Steaua şi Academia Rapid se va disputa sâmbătă, de la ora 19:45, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantina mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×