Simona Halep

Fanii, reacții vehemente după eșecul Simonei Halep de la WTA Dubai! ”Ce rușine”

21.02.2019 | 20:20
Fanii reactii vehemente dupa esecul Simonei Halep de la WTA Dubai Ce rusine

Fanii tenisului au avut reacții vehemente pe rețelele de socializare, după ce Simona Halep a fost învinsă de Belinda Bencic în sferturile de finală de la WTA Dubai. Deși majoritatea comentariilor sunt pozitive, există și persoane care nu au fost mulțumite de ce a oferit ocupanta locului 2 în meciul de joi.

”Pliskova și Halep, eliminate în aceeași zi. Ce rușine. Simona a făcut o partidă dezastruoasă în care a avut un sac de duble greșeli. Cred că astăzi i-a fost gândul mai mult la Indian Wells. Astăzi rămân cu bucuria de a o revedea pe Belinda Bencic la cel mai înalt nivel”, este un mesaj postat pe Twitter.

Fanii, reacții vehemente după eșecul Simonei Halep de la WTA Dubai: ”A fost o zi proastă”

”Simona Halep pleacă acasă. A făcut prea multe erori și prea multe duble greșeli. A fost o zi proastă pentru fanii români, dar ei și-au făcut treaba. Atmosfera a fost excelentă și astăzi, așa cum a fost tot turneul”, a scris un alt fan după înfrângerea Simonei Halep de la WTA Dubai.

De pe rețelele de socializare nu au lipsit nici mesajele de încurajare: ”Ce meci între Halep și Bencici. Mă bucur să o văd din nou în formă pe Belinda. Halep a dovedit cât este de curajoasă, dar inima eiu mare nu a mai fost de ajuns”, ”Ghinion! Sunt sigur că te ve întoarce curând”, ”Îmi vine să plâng”.

Simona Halep a fost învinsă de Belinda Bencic în semifinalele turneului de la Dubai. Presa a remarcat faptul că românca a fost extrem de obosită, iar serviciu nu i-a funcționat la capacitate maximă.