Sporturi

Fanii români au făcut show înainte de meciul cu Cehia! Emil Boc, lider de galerie! Video

09.02.2019 | 13:48
Fanii romani au facut show inainte de meciul cu Cehia Emil Boc lider de galerie Video
ADVERTISEMENT

Fanii români au făcut show înainte de meciul cu Cehia din Fed Cup. Aproape 300 de suporteri sunt aşteptaţi la Ostrava, iar ultimii au ajuns cu o oră şi jumătate înainte de statrtul primei partide, Karolina Pliskova – Mihaela Buzărnescu. Ajunşi în Cehia cu un autorcar, românii au început să cânte de cum au ajuns în parcarea de la Ostravar Arena. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicația de mai jos.

Organizatorii se aşteaptă ca 300 de fani români să vină la meciul Cehia – România, iar aceştia au ajuns în Ostrava încă de vineri seară. Cei mai mulţi au ajuns în oraşul din estul Cehiei în orele premergătoare meciului şi au început să facă show în parcarea sălii de 10.000 de locuri. Înarmaţi cu tobe, steaguri şi eşarfe, fanii şi-aa făcut încălzirea înainte de meciul cu Cehia. Emil Boc, primarul Clujului, a venit special la meci şi este liderul galeriei venite din Ardeal.

ADVERTISEMENT

Fanii români au făcut show înainte de meciul cu Cehia. Ce aşteptări au suporterii

Fanii români au făcut show înainte de meciul cu Cehia şi se aşteaptă la o victorie în partida din sferturile de finală. Un grup de suporteri a venit de la Arad cu o zi înainte de întâlnirea de la Ostrava şi îşi doresc să le vadă învingătoare pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu, Irina Begu şi Ana Bogdan.

“Am venit de vineri seara aici şi am sperat că o să vedem ultimul antrenament, dar am ajuns mai târziu. Suntem siguri că fetele noastre vor câştiga, chiar dacă este un meci greu. Cehoaicele sunt ale naibii, joacă bine, dar noi o avem pe Simona Halep. Pentru noi ea este şi va fi mereu numărul 1. Simt că o învingem şi o să ne bucurăm cu toţii duminică seară. Am venit aici ca să câştigăm”, a declarat unul dintre fanii României.

ADVERTISEMENT