Fotbal intern

Fanii români au invadat Cesena! Suporterii au ajuns la stadion în număr mare! Video

Fanii romani au invadat Cesena Suporterii au ajuns la stadion in numar mare Video

Fanii români au invadat Cesena, oraşul în care se va juca meciul Anglia U21 – România U21. FANATIK a urmărit drumul suporterilor până la stadionul “Dino Manuzzi”, fiind alături de suporterii selecţionatei lui Mirel Rădoi pe tot drumul din centrul localităţii şi până la arenă.

Fanii români au invadat Cesena. Şi-au făcut încălzirea la bere

Fanii români au invadat Cesena încă de la primele ore ale dimineţii şi şi-au făcut încălzirea în câteva baruri din centrul oraşului. Cu două ore înainte de startul meciului Anglia U21 – România U21, suporterii au început să se grupeze şi au pornit încolonaţi spre stadionul “Dino Manuzzi”.

Pe drumul spre arenă, fanii şi-au făcut simţită prezenţa şi au cântat încontinuu, semn că sunt pregătiţi pentru încă o reprezentaţie de excepţie a selecţionatei antrenate de Mirel Rădoi. Organizatorii se aşteaptă ca peste 10.000 de suporteri români să fie prezenţi în tribune, România U21 fiind echipa care are parte de cea mai numeroasă galerie la turneul final din Italia şi San Marino. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 21. Juni 2019

George Puşcaş le-a mulţumit fanilor pentru susţinere

Înainte de Anglia U21 – România U21, George Puşcaş a oferit un scurt interviu pentru UEFA şi, printre altele, le-a mulţumit fanilor care au venit la meciul cu Croaţia, câştigat de tricolori, scor 4-1. În plus, atacantul de 23 de ani se aşteaptă ca suporterii să vină în număr mare şi la partida cu Anglia.

“Când îmbraci tricoul naţionalei este ceva special. Te gândeşti la oamenii care te susţin la meci. E clar că vom avea cei mai mulţi fani la EURO, iar acest lucru contează foarte mult. Sper să fie cât mai mulţi alături de noi. Visam de mic să ajung la naţională şi să înscriu. Pentru asta am început fotbalul”, a declarat George Puşcaş.

1.50 e cota BETANO pentru victoria Germaniei cu Austria la EURO U21

Tags: