Fotbal intern

Fanii români au primit 500 de bilete pentru meciul de baraj cu Islanda! S-au vândut toate tichetele

03.02.2020 | 15:36
Fanii romani au primit 500 de bilete pentru meciul de baraj cu Islanda Sau vandut toate tichetele
ADVERTISEMENT

Fanii români au primit 500 de bilete pentru meciul de baraj pe care ”tricolorii” îl vor juca în Islanda pentru calificarea la turneul final al Campionatului European.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.81 este cota pentru „1 la pauză sau la final” în meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

UPDATE, 3 februarie, ora 15:36 / FRF a anunțat că toate cele 500 de bilete disponibile fanilor români au fost achiziționate în doar patru zile de la data în care au fost puse în vânzare.


Știre inițială, 31 ianuarie

Fanii români au primit 500 de bilete pentru meciul de baraj cu Islanda

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial că fanii români au la dispoziție 500 de bilete la tribuna a doua pentru partida de baraj cu Islanda, iar prețul unui tichet este de 216 lei.

ADVERTISEMENT

Biletele pentru jocul de baraj din martie sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, iar data limită pentru achiziționarea tichetelor este 13 martie, ora 15:00.

Ungaria sau Bulgartia, adversara din finala barajului

România a terminat pe locul patru în grupa preliminară, în spatele Spaniei, Suediei și Norvegiei, dar, datorită rezultatelor obținute în Liga Națiunilor, poate spera la o prezență la Campionatul European din vară.

ADVERTISEMENT

Primul „hop” în calea calificării este în Islanda, pe 26 martie, în semifinalele barajului din Liga Națiunilor. În cazul unei victorii, „tricolorii” vor întâlni, în deplasare, câștigătoarea partidei dintre Ungaria și Bulgaria, cu biletele de EURO pe masă.

Islanda – România se va juca la Reykjavik

Dacă se va califica, România va juca în  grupa C a Campionatului European, din care vor mai face parte Olanda, Austria și Ucraina, iar meciurile cu ultimele două reprezentative se vor disputa pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Partida Islanda – România va avea loc pe stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik, cu începere de la ora locală 19:45, ora 21:45 în România, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Rădoi, măsuri radicale la națională

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, nu e îngrijorat de starea gazonului din Islanda, care se prezintă în condiții proaste cu două luni înaintea meciului de baraj pentru Euro 2020.

Mirel Rădoi, a anunțat  măsuri radicale în ceea ce-i privește pe jucătorii ce pot fi convocați. El are așteptări mari de la Florinel Coman și recunoaște că preconizează un  transfer pe multe milioane de euro în care să fie implicat fotbalistul de la FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: