Sporturi

Fanii români din tribune au făcut spectacol la meciul dintre Simona Halep şi Kaia Kanepi de la Australian Open 2019! Foto

15.01.2019 | 13:00
Fanii romani din tribune au facut spectacol la meciul dintre Simona Halep si Kaia Kanepi de la Australian Open 2019 Foto
ADVERTISEMENT

Fanii români au făcut spectacol la meciul Simonei Halep cu Kaia Kanepi la Australian Open 2019. Simona Halep a debutat la Australian Open 2019 marţi împotriva sportivei din Estonia, Kaia Kanepi, locul 70 WTA. Nu a fost un meci uşor deloc, mai ales că deşi a fsot echilibrat, Simona Halep a pierdut la limită primul set, în tie break cu scorul de 7-2.

Totuşi, în setul doi a fost ceva mai bine pentru liderul mondial din WTA. Chiar dacă nu i-au intrat toate loviturile, a reuşit să facă break-ul în ultimul game disputat în această manşă şi s-a impus cu 6-4 după 46 de minute de joc intens. Simona, chiar dacă a avut câteva ieşiri nervoase în timpul primelor două seturi, s-a motivat şi a reuşit să capete avantaj în faţa unei adversare care părea că are soluţie pentru orice.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost susţinută serios la Melbourne de fanii români

Fanii români din tribune au fost la înălţime pe tot parcursul meciului, încă de la început i-au scandat numele româncei din fruntea clasamentului mondial şi au încurajat-o în cele mai dificile momente, dar şi în cele mai bune, iar la loviturile spectaculoase reuşite de sportiva noastră aplaudau minute în şir. Prezenţa fanilor români a fost evidenţiată şi pe reţelele de socializare.

Fanii români au făcut spectacol la meciul Simonei Halep cu Kaia Kanepi la Australian Open 2019

Dacă va trece de testul greu cu Kaia Kanepi, Simona Halep va da peste Sofia Kenin în turul al doilea. Aceasta din urmă a trecut în trei seturi de Veronika Kudermetova, locul 111 WTA, scor 6-3, 3-6, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore şi 7 minute de joc. În turul trei ar putea-o întâlni pe Venus Williams, iar în optimi pe sora acesteia, Serena. În sferturile de finală, Simona ar urma să se dueleze cu cehoaica Pliskova, iar în semifinale cu Naomi Osaka sau Elina Svitolina. În finală, Simona le-ar înfrunta pe Angelique Kerber, Caroline Wozniacki sau Petra Kvitova.

ADVERTISEMENT