Sporturi

Fanii români, extaziaţi de victoria Simonei Halep cu Siniakova! Ce au scandat la finalul meciului! Video

09.02.2019 | 17:45
Fanii romani extaziati de victoria Simonei Halep cu Siniakova Ce au scandat la finalul meciului Video

Fanii români au fost extaziaţi de victoria Simonei Halep din meciul cu Katerina Siniakova, scor 6-4, 6-0. Fostul număr 1 WTA a adus primul punct pentru echipa României în confruntarea cu Cehia din sferturile de finală din Fed Cup. Prestaţia româncei a fost la înălţime, iar suporterii i-au mulţumit pentru victoria încântătoare. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicația de mai jos.

La finalul meciului cu Katerina Siniakova, fanii români care au făcut deplasarea la Ostrava i-au scandt numele Simonei Halep preţ de câteva secunde. Conduşi de Emil Boc, primarul Clujului, suporterii au cântat pe durata întregii partide, iar după ultimul punct au creat o atmosferă de sărbătoare în sectorul pe care l-au ocupat.

Fanii români, extaziaţi de victoria Simonei Halep cu Siniakova din Fed Cup

Fanii români au fost extaziaţi de victoria Simonei Halep cu Siniakova şi au făcut o atmosferă demnă de un meci de fotbal în Ostravar Arena. La finalul celui de-al doilea meci, românca le-a trimis câteva mingi în semn de mulţumire pentru felul în care au încurajat echipa României în cele două meciuri jucate sâmbătă. Fanii români au reuşit de câteva ori să-i acopere pe cehi, care au avut o galerie cu trompete şi tobe, aceştia cântând după fiecare punct din cele două partide disputate sâmbătă.

“Sunt fericită după această victorie, nu simt nicio oboseală, mă gândesc doar la meciul de mâine. Este dificil să joc contra Pliskovei, va fi foarte greu să returnez pe această suprafaţă, ea va avea un mic avantaj şi pentru că va fi susţinută de public. A fost un debut mai dificil pentru că emoția a fost mare”, a declarat Simona Halep pentru Telekom Sport după meciul cu Katarina Siniakova. După primele două partide, Cehia şi România se află la egalitate, scor 1-1. În prima confruntare a zilei, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Karolina Pliskova, scor 1-6, 4-6.