Fanii români nu au putut sta departe de naţională nici în Islanda! „3-1 pentru România!” Foto+Video exclusiv

Corespondență din Islanda
Cristi Coste - Reykjavik   
în Echipa nationala
08/10/2020, 20:35
Fanii români nu au putut sta departe de naţională nici în Islanda! „3-1 pentru România!” Foto+Video exclusiv Corespondență din Islanda
Fanii romani i-au intampina la stadion pe jucatorii nationalei

Fanii echipei naţionale nu au putut sta departe de tricolori nici la 4000 de kilometri de ţara noastră şi au venit să îi susţină pe elevii lui Mirel Rădoi şi la meciul din Islanda.

Suporterii României au fost foarte supăraţi că nu pot intra la meci deşi aveau bilete cumpărate de şase luni de zile! FANATIK a vorbit cu doi suporteri români care sunt stabilţi în Islanda de foarte mulţi ani, ba chiar joacă la o echipă de fotbal:

Ce au spus suporterii români

Bogdan din Craiova şi Leonard sunt stabiliţi de mulţi ani în Islanda, ba chiar joacă fotbal la o echipă de Liga a patra:

,,Îmi pare rău că nu pot să intru la meci, am luat bilet din România online, din martie am bilet! Dar se pare că nu ne dă voie să intrăm. Am înţeles că au voie decât 60 de persoane. Îi susţinem chiar dacă nu suntem pe teren. Suntem din Craiova şi Braşov.

Suntem stabiliţi de ceva ani. El are vreo 14 ani şi eu am vreo 7! Eu sunt la întreţinere… iar eu mecanic auto. Fiecare ce poate! Jucăm fotbal, chiar suntem în echipă amândoi! Avem o echipă în Liga a patra din Islanda! 2-1 pentru România! 1-0 greu, dar meritat! Prima repriză 0-0. 3-1 pentru România!

Pe stadion vor fi doar 60 de spectatori, datorită măsurilor extreme luate de autorităţile islandeze din cauza pandemiei de coronavirus, iar aceştia au început să apară la stadion cu o oră înainte de meci.

Cei 60 de fani islandezi care vor vedea meciul de pe stadion
Cei 60 de fani islandezi care vor vedea meciul de pe stadion
Fanii islandezi incep sa se stranga in jurul stadionului
Fanii islandezi incep sa se stranga in jurul stadionului

În Islanda se află 1900 de cetăţeni români, iar mulţi dintre ei sunt stabiliţi în Reykjavik şi ar fi participat la meci în condiţii normale

În Islanda se află aproximativ 1900 de români, iar marea majoritate se află în Reykjavik, ca de altfel 60% din populaţia Islandei, iar o mare parte dintre aceştia ar fi dorit cu siguranţă să vadă naţionala lui Rădoi pe viu.

Românii i-au întâmpinat pe jucătorii României la sosirea pe stadion şi l-au felicitat pe Camora pentru convocarea la echipa naţională:

Suporterii l-au încurajat în primul rând pe Camora, care va debuta ca titular în meciul cu Islanda: ,,Cicâldău, te pup! Dai şi tu un gol azi? 2-3 boabe! Hei, Camora! Felicitări, frate! Bine, băieţi, victorie!”, au strigat suporterii după jucătorii naţionalei.

Islanda – România este, în acest moment, meciul anului în fotbalul românesc. Dacă tricolorii lui Mirel Rădoi vor învinge la Reykjavik, ceea ce ne dorim cu toții, titulatura de meci al anului se va muta pe partida din noiembrie, de la Sofia sau Budapesta.

Camora va debuta la echipa naţională. Cum arată primul 11 al lui Mirel Rădoi

România întâlnește în această seară, de la ora 21:45, Islanda, la Reykjavik, în semifinala de baraj pentru calificarea la Euro 2021. Selecționerul Mirel Rădoi a pregătit o abordare ofensivă, așa cum a lăsat de înțeles la conferința de presă de la stadionul „Laugardalsvollur”.

Atmosfera este foarte liniştită înainte de meci şi se pare că islandezii vor urmări partida din parcul care se află foarte aproape de teren, iar vremea ajută naţionala României, 7 grade la ora meciului, fără şanse de ploaie şi nici vânt.

Suporterii romani il incurajeaza pe Tatarusanu la incalzire
Suporterii romani il incurajeaza pe Tatarusanu la incalzire

FANATIK a anunţat încă de miercuri că Mirel Rădoi va merge pe mâna jucătorilor de la CFR Cluj în primul 11. Cristi Manea, Andrei Burcă, Mario Camora şi Ciprian Deac sunt titulari în meciul cu Islanda. Marea surpriză este titularizarea lui Mihai Bălaşa în locul lui Dragoş Grigore, care, din informațiile FANATIK, nu este ok din punct de vedere medical.

Iată echipa cu care Mirel Rădoi va începe meciul decisiv cu Islanda de la Reykjavik:

Tătărușanu – Manea, Burcă, Bălașa, Camora – Stanciu, Crețu, Maxim – Deac, Alibec, Mitriță.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,01 este cota pentru „România se califică” la meciul Islanda-România. Vezi aici toate cotele!

Închide ×