Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Fanii români, paradă la Koln înaintea meciului cu Belgia de la EURO 2024. Un celebru actor, șef de galerie

După spectacolul oferit la Munchen, fanii români se pregătesc de o paradă specială și la Koln înaintea partidei cu Belgia de la EURO 2024.
21.06.2024 | 12:48
Fanii romani parada la Koln inaintea meciului cu Belgia de la EURO 2024 Un celebru actor sef de galerie
După spectacolul oferit la Munchen, fanii români se pregătesc de o paradă specială și la Koln înaintea partidei cu Belgia de la EURO 2024. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Suporterii echipei naționale au dominat copios duel cu rivalii ucraineni la primul joc de la turneul final din Germania. Atmosfera creată pe Allianz Arena a fost una cu adevărat senzațională.

Paradă de zile mari a fanilor români la Koln

La prima întâlnire de la EURO 2024, naționala a fost susținută de 40.000 de fani, însă la Koln nu vor mai fi atât de mulți, deoarece arena are o capacitate de doar 50.000 de locuri. Însă, FRF le-a pregătit o serie de surprize suporterilor români care vor veni la duelul cu Belgia, printre care și o paradă.

ADVERTISEMENT

”Fanii vor avea astfel ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și va dura în jur de 40 de minute. Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici drapeluri tricolore și vor defila cu steaguri și bannere către Cologne Stadium.

Parada fanilor către stadionul din Koln va începe la ora locală 18:30, iar fanii sunt așteptați la punctul de întâlnire de la ora 18:00 ca să facă poze, să se picteze pe față și să primească steagurile și bannerele pentru meci.

ADVERTISEMENT

Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. Celebrul comediant va întreține atmosfera în rolul de MC pe durata traseului către arena din Koln. Ora întâlnirii: 22 iunie, ora locală 18:00. Ora de start: 22 iunie, ora locală 18:30”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Suporterii ”tricolorilor”, așteptați cu surprize la Koln

”Una dintre cele mai frumoase priveliști cu celebrul Dom din Koln este probabil din Tanzbrunnen, locul unde va fi amplasat și cornerul României. Situat pe partea opusă a Domului, pe marginea fluviului Rin, spațiul va beneficia și de un ecran imens unde pot fi urmărite meciurile, dar va cuprinde și numeroase activități și concursuri special.

ADVERTISEMENT

Aici, începând cu ora locală 14:00, suporterii tricolori se vor bucura de numeroase activități interactive, jocuri distractive și multe alte surprize, precum:

  • Începând cu 14:30: sesiune de poze și autografe cu foști jucători ai naționalei României: Marius Niculae și Lucian Sănmărtean
  • Începând cu 16:00: întâlniri cu Corina Caragea, Cătălin Scărlătescu, Ivan Anișoreac și Ciprian Stoica (Improved Football)
  • Începând cu ora 17:00: întâlnire cu Mihai Bobonete
  • Concursuri din 2 în 2 ore în care suporterii pot câștiga tricoul de joc al naționalei Românie, tricouri semnate de jucatori si kituri de suporteri (înscrierea se va realiza prin aplicația Tricolorii)
  • Activări tip turneu, dedicate jocurilor cu mingea (Football Cage și Subsoccer Table)
  • Secvențe din filmul ‘În inima naționalei’, difuzate pe ecrane într-un vestiar special amplasat în Cornerul României
  • Multe oportunități de poze inedite și interacțiune cu instalații deosebite
ADVERTISEMENT

De asemenea, fanii români vor avea la dispoziție și un Fan Embassy, unde pot afla informații utile pentru călătoria la Koln, inclusiv cum să ajungă la Fan Zone, Fan Walk și stadion. Acesta va fi amplasat în centrul vechi, chiar lângă Dom”, mai notează FRF.

Echipa națională a plecat vineri, 22 iunie, cu trenul spre Koln. Reporterii FANATIK au fost prezenți la gara din Wurzburg și au surprins o atmosferă destinsă printre ”tricolori”. Plecarea a avut o întârziere de 13 minute din cauza furtunilor care au dat peste cap întregul sistem feroviar din Germania.

ADVERTISEMENT
3,50 este cota oferită de BETANO pentru „X2 și sub 3,5 goluri” în meciul Belgia - România
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Românul cu pensie de 27.000 de lei pe lună. Mai ia și leafă...
Românul cu pensie de 27.000 de lei pe lună. Mai ia și leafă de la stat
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români